Şi moldovenii au talent

CONCURS // Cine sunt moldovenii de la „Românii au talent”

Pentru a demonstra acest lucru, ei merg peste Prut. Prima care a uimit juriul şi spectatorii emisiunii „Românii au talent”, difuzată la PRO TV, a fost Tatiana Iliescu. Aceasta a fost elementul de bază al show-ului Zdubilor din finala selecţiei naţionale a Eurovisionului. Cea de-a doua participantă la acelaşi concurs este Natalia Duminică care a trecut cu brio preselecţia.

Tatiana Iliescu a copilărit pe scenele circului, tatăl său este artist de circ. După ce a învăţat mai multe trucuri şi după multe antrenamente, Tatiana spera că îşi va petrece viaţa pe scenă. Tatăl său o antrena zilnic pentru numărul cu monociclul, a dat zeci de spectacole, însă, după închiderea Circului din Chişinău, visele i s-au spulberat. Trupa a rămas pe drumuri, iar Tatiana s-a apucat serios de carte. E studentă în anul II la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chişinău, după absolvire va deveni profesoară de limbi străine.

Tatiana spune că Eurovisionul i-a oferit şansa să evolueze din nou în faţa publicului. În prezent, se pregăteşte intens de concursul de la Dusseldorf, dar şi de numărul pe care îl va prezenta în semifinala de la „Românii au talent”.

Şi Miss Belly Dance Moldova şi-a încercat norocul

Natalia Duminică şi mama sa, Aliona Duminică, au participat la concursul „Românii au talent” şi au toate şansele să ajungă în finală. Cea care în 2008 a primit titlul „Miss Belly Dance Moldova” şi care a participat la concursuri naţionale şi internaţionale a fost încurajată de mama ei să-şi demonstreze talentul la PRO TV.

Natalia şi mama ei au cetăţenie română, de aceea şi-au făcut bagajele şi au mers să-şi încerce norocul. Juriul a fost impresionat, mai ales Mihai Petre, care, fără ezitare, le-a spus „da”.

Natalia a început să danseze de la vârsta de 2 ani şi jumătate, alături de mama sa. Acum, este studentă la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, dansează în ansamblul „Joc”, este profesoară de dans oriental. Natalia va evolua în prima semifinală care va avea loc vineri, 1 aprilie, la PRO TV, începând cu ora 20.30. Câştigătorul va fi desemnat prin SMS de către public şi va lua marele premiu, 120 mii de euro.

Carolina CHIRILESCU

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)