Şi-au găsit moartea în străinătate // OMOR

Structurile de drept din Moscova au intentat un dosar penal pe marginea omorului unui cetăţean al R. Moldova. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 34 de ani care a fost găsit mort într-un centru comercial din nordul Moscovei.

Potrivit serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit pe 19 februarie curent, la ora 23.30. Bărbatul avea mâinile și picioarele legate, iar pe faţă avea urme de violenţă. Moldoveanul era angajat în calitate de expeditor la același centru comercial.

Alţi doi cetățeni moldoveni au decedat în urma unui accident rutier produs vineri seara, pe drumul Herson-Kerci, Ucraina, când un automobil BMW 730 s-a izbit violent de un camion de model Nissan. La volanul automobilului era un cunoscut chirurg, Valeriu Vlad, şeful secţiei Neurochirurgie a Institutului de Neurologie şi Neurochirurgie din Chişinău. Cel de-al doilea decedat era un businessman moldovean. Potrivit unor surse, acesta ar fi un partener de afaceri al lui Igor Ţurcan care, în iunie 2011, a decedat în urma deflagraţiei unei maşini capcană.

S.P.

The following two tabs change content below.