Şi-a ucis fratele pentru doi porci

O femeie din Hulboaca, comuna Grătieşti, mun. Chişinău, şi-a făcut astfel dreptate. Femeia de 50 de ani creştea o curte întreagă de animale pentru ca, în toamnă, să aibă ce pune pe masă la nunta fiului său. Nu a fost să fie. Fratele, care s-a mutat de curând în ograda ei, i-a vândut unei sătence doi porci fără ca să-i spună ceva surorii sale, relatează jurnal.md.

Potrivit oamenilor legii, femeia şi-a lovit fratele cu o bâtă, iar acesta a decedat. Ceva mai târziu, femeia a fost reţinută de poliţie. Satul Hulboaca s-a împărţit în două tabere – unii săteni spun că bărbatul era gospodar. Chiar dacă a venit de ceva timp să locuiască cu sora mai mică, acesta lucra şi îi ajuta în gospodărie. De o altă părere sunt ceilalţi săteni, care spun că bărbatul a venit într-o gospodărie unde totul era gata şi doar îi crea probleme surorii, ducând totul de la casa acesteia.

Totul ar fi pornit de la doi porci pe care victima i-ar fi vândut unei consătence pentru 500 de lei. Sora sa însă îi creştea pentru ca să îi facă fiului său nuntă. În urma unor certuri, femeia l-ar fi lovit pe fratele său cu o bâtă, iar acesta a decedat. Sătenii spun că vor merge până în pânzele albe ca să îi facă dreptate femeii.

The following two tabs change content below.