Şi-a tocat averea crezând că e pe moarte

Actorul britanic Dave Ismay a decis să îşi facă praf toţi banii şi să trăiască pe picior mare după ce medicii i-au spus că are ciroză şi că mai are de trăit doar trei luni.

O simplă vizită la doctor l-a dus pe actorul britanic Dave Ismay, în vârstă de 64 de ani, în pragul disperării. Bărbatul a fost diagnosticat cu ciroză, medicii avertizându-l că boala este într-un stadiu avansat şi nu mai are de trăit decât trei luni. După ce a aflat vestea, Dave a hotărât să îşi cheltuie toţi banii pentru a-şi realiza toate visurile. În concluzie, britanicul şi-a achiziţionat un Mercedes în valoare de 26.000 de euro, şi-a programat o vizită în Irlanda pentru a juca golf, a scris o carte şi a pregătit-o pentru publicare şi i-a promis nepotului să îl ducă în parcul de distracţii.

La zece săptămâni de la aflarea diagnosticului, bărbatul a primit o altă veste. Medicii se înşelaseră: nu suferea de ciroză, ci de o altă boală care nu îi pune viaţa în pericol şi pentru care există tratament. Dave Ismay (64 de ani) a scris pe un carton toate visurile pe care a vrut să şi le împlinească:
1. Editarea cărţii despre Bob Monkhouse
2. Cumpărarea unui Mercedes
3. Apariţia într-un spectacol
4. Golf la clubul K
5. Vizitarea Australiei
6. A merge cu nepotul la Villa Park
7. Nemurirea!!!

The following two tabs change content below.