Şi-a omorât vecina cu ciocanul

Într-un apartament din sectorul Râşcani din Chişinău a fost găsit cadavrul unei femei de 42 de ani. Unul dintre vecini a povestit cum a avut loc tragedia. După ce au băut mai multe pahare de alcool, s-au luat la ceartă. „Ea s-a îmbătat şi a început să-l insulte. El s-a enervat şi a început s-o lovească cu ciocanul. Am nimerit şi eu sub lovituri. El mi-a rupt mâna”, povesteşte vecinul.

Una din loviturile aplicate femeii s-a dovedit a fi fatală. Când a văzut că aceasta nu mai dă semne de viaţă, agresorul a dispărut. A revenit mai târziu cu o sticlă de vodcă. În acel moment, cadavrul femeii fusese luat de poliţişti. „Ea a fost prima care a început să mă insulte. Am vrut să o învăţ minte. De la început, i-am explicat de ce nu este bine să se comporte în aşa fel dar, văzând că nu mă înţelege, am luat ciocanul şi am lovit-o”, povesteşte suspectul.

Bărbatul a fost reţinut după câteva ore şi ar putea sta 15 ani după gratii. „După ce i-au luat cadavrul, am mai cumpărat o vodcă şi am continuat să bem”, recunoaşte vecinul care a fost martorul omorului.

Svetlana Panţa

The following two tabs change content below.