Şi-a omorât soţia din gelozie

Orbit de gelozie, un bărbat şi-a electrocutat soţia, apoi a sfârtecat-o şi a îngropat-o. Crima a fost comisă în curtea casei lor.
Femeia dădea mâncare la păsări când soţul ei a atacat-o pe neaşteptate cu fire electrice. Femeia a murit pe loc. Apoi, soţul i-a tăiat cu un topor mâinile şi picioarele şi a îngropat-o după casă.
Comisarul adjunct din oraşul Bălţi, Valeriu Starîi, a spus că   corpul neînsufleţit al femeii în vârstă de 44 de ani a fost găsit în curtea casei. În urma cercetărilor, s-a constatat că omorul a fost săvârşit din gelozie.
După două zile, bărbatul le-a spus rudelor că femeia a plecat la Moscova. Din bănuială, rudele au anunţat poliţia. Cadavrul a fost găsit. Vecinii însă au fost şocaţi, mărturisind că, în ultimul timp, soţii se împăcau bine şi că nu au auzit scandaluri în familie. Cei doi aveau un băiat de 12 ani.
Ludmila Visovschi, vecina familiei, a comunicat că „Clara – victima – era un om cumsecade, săritoare la nevoie şi un lucrător medical foarte bun. Şi copiii noştri erau prieteni”.
„Au trăit cu scandaluri mulţi ani, pentru că el consuma alcool. Însă în ultimul timp se mai potolise”, a spus un bărbat din mahala.
Tragedia a avut loc în seara zilei de 15 ianuarie curent în oraşul Bălţi. Procuratura anchetează cazul. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, riscă 20 de ani de închisoare.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)