Sheriff părăseşte Liga Campionilor

Tiraspolenii au fost umiliţi pe teren propriu de formaţia croată

Campioana R. Moldova a pierdut partida din manşa a doua a turului trei preliminar din Liga Campionilor cu un categoric 3-0 şi părăseşte competiţia. Totuşi participarea în cupele europene nu se sfârşeşte aici. Formaţia tiraspoleană îşi va continua evoluţia în Liga Europa.

Sheriff Tiraspol, după cum a şi promis, a luat, încă de la început, meciul şi balonul sub control, însă n-a putut face faţă contraatacurilor fulgerătoare ale croaţilor. Intriga confruntării a dispărut deja în minutul zece. Atacantul Junior Fernandes a deschis scorul după un şut bine plasat de la distanţă, după ce fundaşii tiraspoleni nu au reuşit în câteva rânduri să degajeze mingea din faţa careului.

În minutul 27, cei de la Dinamo şi-au dublat avantajul prin algerianul Soudani. Sheriff era obligată în acel moment să marcheze patru goluri, pentru a se califica, ceea ce era deja o misiune imposibilă pentru gruparea antrenată de Veaceslav Rusnac. Coşmarul însă nu s-a încheiat aici. După ce atacantul tiraspolenilor, Jhuliam, n-a putut introduce mingea în poarta goală, jucătorul selecţionatei de tineret a Croaţiei, Duje Cop, a marcat pentru 3-0, stabilind şi scorul final al meciului.

„Suntem dezamăgiţi de faptul cum am jucat astăzi şi că nu am bucurat spectatorii care au venit să ne susţină într-un număr atât de mare. Despre meci pot spune că am comis multe greşeli involuntare şi am fost mai slabi la duelurile individuale, ceea ce a dus spre final la un astfel de rezultat”, a declarat după meci antrenorul interimar al echipei Sheriff Tiraspol, Veaceslav Rusnac.

Tiraspolenii au ratat şansa de a marca şi golul de onoare. Brazilianul Henrique Luvannor şi bulgarul Ismail Isa au şutat pe alături, ieşind singur cu portarul. Acum Sheriff va avea şansa să se reabiliteze în faţa suporterilor în play-off-ul Ligii Europa. Campioana R. Moldova îşi va afla adversara vineri, 9 august, după tragerea la sorţi, care va avea loc la Nyon, Elveţia.

D.Gh.

 

The following two tabs change content below.
Diego Gherman

Diego Gherman

Diego Gherman

Ultimele articole de Diego Gherman (vezi toate)