Shania Twain divorţează

Cântăreaţa canadiană Shania Twain a finalizat divorţul de fostul ei soţ, producătorul muzical Robert „Mutt” Lange, informează accesshollywood.com.

Divorţul a fost finalizat săptămâna aceasta în Elveţia, unde cântăreaţa canadiană locuieşte de mai mulţi ani. Shania Twain şi Robert Lange s-au căsătorit în 1993 şi au avut un parteneriat muzical prolific, colaborând la albumele „The Woman In Me”, „Come On Over” şi „Up!”. Cei doi soţi, care au un fiu împreună, Eja, şi-au anunţat despărţirea în mai 2008. Cântăreaţa canadiană are în prezent o relaţie cu Frederic Thiebaud, fostul soţ al amantei lui Lange. O sursă a declarat pentru revista „People” că Shania „radia de fericire” la Swiss Red Cross Ball, care a avut loc pe 29 mai în Elveţia, unde a fost fotografiată într-o postură foarte tandră alături de noul ei iubit. Cântăreaţa de muzică country-pop, în vârstă de 44 de ani, a vândut peste 60 milioane de albume în perioada 1993–2005 şi a primit cinci premii Grammy.

Printre hiturile cântăreţei, pe numele său real Eilleen Regina Edwards, se numără „Come on over”, „That don’t impress me much” şi „Man! I feel like a woman”.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)