Sexul ca drog, tratat prin rugăciune

Se dădea în spectacol cu fiece bărbat care venea să îi cerşească dragostea

Wrongful_Termination

Cu mai mulţi ani în urmă, când am cunoscut-o pe Marinela S., am trăit nişte sentimente ciudate. Haioasă, nepăsătoare, leneşă în mişcări, era femeia care, la 26 de ani, trecuse prin ciur şi dârmon. Avea doi copii de la bărbaţi diferiţi şi putea să-ţi vorbească fără pudoare despre gândurile, dorinţele şi slăbiciunile ei sexuale.

Marinela se trage dintr-un sătuc din nordul republicii. A plecat de acasă la nici 16 ani împliniţi. S-a dus pentru că în casa părintească se simţea ca o străină. Cea de-a doua mamă nu a mai putut-o lipi de inimă, deşi o creştea de la cinci anişori. Era îngrozitor de timidă când se pomeni singură la Bălţi. Însă a avut mai mult noroc decât alte fete, deoarece a fost angajată imediat la o fabrică de confecţii.

La început, a stat câteva săptămâni în gazdă la o mătuşă, apoi a locuit cu două colege de lucru în diferite apartamente. Discuta cu acestea tot felul de chestii despre băieţi şi misterul lor masculin. Aşa, „ajutată” de colege, a trăit prima experienţă. Mă rog, după o zi de muncă, nu mai ai chef de sărbătoare. Zis şi făcut. Într-o sâmbătă seară, s-au adunat în jurul mesei câteva colege de secţie, prietenii celor două fete cu care stătea în gazdă şi a început cheful. S-a băut mult şi s-a mâncat puţin. Pe la ora 24.00, oaspeţii au plecat acasă, iar celelalte două s-au retras cu prietenii lor prin diferite unghere. Marinela a strâns masa şi s-a dus să se culce. Somnul însă nu o prindea. Curiozitatea nu-i dădea pace, hormonii fremătau în ea cu atâta intensitate încât o luau ameţelile.

Şi cum stătea aşa, una dintre prietene a venit la patul ei şi i-a zis: „Vrei să încerci? Ricu e gata să te facă femeie. Îi dau voie, nu mă supăr pe el. Oricum, mai devreme ori mai târziu, trebuie să faci şi tu chestia asta”. Marinela a acceptat. Dar nici vorbă de ceea ce aştepta. Nu a simţit nimic în afară de durere şi o senzaţie neplăcută. Aceasta însă nu i-a suprimat dorul de o nouă relaţie. Din acea noapte, Ricu a început să o placă astfel încât vechea relaţie a acestuia s-a ruinat în favoarea celei cu Marinela. După o săptămână, Marinela a fost nevoită să-şi schimbe gazda, iar viaţa ei a început să prindă alt contur.

Sexul ca meserie

Uitasem să vă spun că Marinela nu era ruptă din soare şi nici inteligenţă nu prea avea. În schimb, avea un temperament vulcanic şi, prin felul ei de a cocheta, provoca scurtcircuite în sufletele multor bărbaţi. Devenise obsedată de sex. Dacă la început făcea sex din pasiune, după ce a cunoscut mai mulţi bărbaţi, şi-a zis că dragostea este ca o rouă care trece repede şi de ce nu ar face sex pe bani, cum fac astăzi atâtea femei? Gândul acesta i-a venit după ce i s-au născut cei doi copii şi nu avea nicio susţinere de nicăieri.

A ajuns la zilele când putea să întreţină raporturi cu trei şi mai mulţi bărbaţi fără ca aceştia să ştie unul de celălalt. Se dădea în spectacol cu fiece bărbat care venea să îi cerşească dragostea contra plată. Ţipa, gemea, săruta cu foc, încât acesta se credea unicul ei iubit. Avea profit de la fiecare raport sexual. Însă câştigul cel mare venea din alt şiretlic. Vulpişoara de Marinela, după o lună de relaţii cu mai mulţi bărbaţi, îi spunea fiecăruia dintre aceştia că a rămas însărcinată. Pentru a scăpa de sarcină, bineînţeles că avea nevoie de bani. Şi bărbaţii, dezmierdaţi şi alintaţi de Marinela, nu aveau încotro – rupeau din bugetele familiilor lor şi achitau taxa cu gândul la beţia senzaţiilor ce urmau să le trăiască.

Urciorul însă nu merge de multe ori la apă. Unul i-a descoperit înşelăciunea. Femeia sexi le-a spus tuturor că poartă sarcină (purta cu adevărat). Cristi, un bărbat de care ea chiar se îndrăgostise şi cu care se întâlnea de o lună, s-a oferit să o ajute. A dus-o la un medic pe care îl cunoştea. Când acesta i-a spus că termenul de graviditate e de aproape trei luni, Cristi a înţeles că a fost tras pe sfoară. Nu i-a zis nimic. A plecat pentru a nu se mai întoarce.

Gata cu vânzarea trupului!

Însă jocul Marinelei a continuat până în momentul închiderii întreprinderii. Atunci parcă s-a trezit dintr-un coşmar. Cu doi copii de cinci şi şase ani, pe care îi iubea foarte mult, nu avea nici cea mai vagă idee despre ce urma să facă. Plictisită de atâta sex comercial, a hotărât să plece peste hotare. Şi-a zis: „Gata cu vânzarea trupului! Mă duc să muncesc şi eu ca bonă sau ca menajeră”. Şi a plecat în Spania, lăsându-şi copiii în grija unei bune prietene. La început, îi era greu să stea toată ziua în casă, să şteargă praful, să spele şi să călce haine, să dea cu aspiratorul. Ziua trecea cum trecea, iar noaptea nu putea să doarmă, se gândea numai şi numai la sex.

Pentru a scăpa de obsesie, a început a citi o carte de rugăciuni dăruită de o prietenă de-a ei. Până atunci, nu citise nicio carte religioasă. Astfel, încet-încet, prin rugăciune, a început să se elibereze de povara ce o apăsa. După câteva luni, s-a obişnuit cu noul ei mod de a-şi petrece timpul liber. Era fericită că are un salariu care ar fi costat-o multe partide de sex fără pasiune.

Când ne-am întâlnit după şapte ani cu Marinela, mi s-a părut mult mai frumoasă decât atunci când am cunoscut-o. Mai senină şi mai luminoasă mi s-a părut şi faţa ei. Am întrebat-o care e secretul. Mi-a răspuns că a şi uitat de când nu a mai făcut sex. S-a tratat prin rugăciune. Apoi mi-a zis: „Eu am depăşit norma de sex în tinereţile mele timpurii. Am făcut exces. Sexul devenise pentru mine ca un drog. Dacă n-ai ştiut, să ştii că sexul te îmbătrâneşte, îţi consumă energia, iar ridurile sunt provocate tot de prea mult sex. Adică, în toate este o măsură. Mi-a spus-o un spaniol foarte credincios care a avut de pătimit din această cauză şi care a reuşit să depăşească dependenţa de sex prin rugăciune…”

The following two tabs change content below.