Serviciile secrete de la Chişinău, bănuite de prădarea casei Smirnov

Una din proprietăţile liderului de la Tiraspol, Igor Smirnov, a fost prădată de hoţi în noaptea de 7 spre 8 ianuarie curent. Această informaţie a fost confirmată de aşa-zisul minister al afacerilor interne al autoproclamatei republici nistrene, scrie site-ul meridian-info.
Potrivit miliţiei transnistrene, din casa lui Igor Smirnov au fost furate mai multe obiecte de preţ, inclusiv tehnică foarte scumpă şi obiecte de anticariat foarte rare. Suma totală a prejudiciului se ridică la valoarea imobilului prădat de hoţi.
Organele de forţă din partea stângă a Nistrului au câteva versiuni referitor la acest furt de proporţii. Prima se referă la o grupare bine organizată în furturi din locuinţe, iar a doua – la un act de huliganism. De asemenea, una din versiuni se referă la faptul că această spargere a casei lui Smirnov ar fi fost organizată de serviciile secrete de la Chişinău.
Oficialii MAI de la Tiraspol au precizat că au acţionat rapid pentru a descoperi făptaşii, dar deocamdată nu le-a reuşit niciun rezultat.
Jurnal.md
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)