Serată dedicată sărbătorilor de iarnă la Strasbourg

serata_strasbourg_mfa_gov_md[1]La 14 decembrie, Reprezentanța Permanentă a Republicii Moldova pe lângă Consiliul Europei a organizat o serată dedicată sărbătorilor de iarnă, la care au fost invitați cetățenii Republicii Moldova, stabiliți cu traiul în or. Strasbourg, împreună cu familiile și prietenii lor.

Potrivit organizatorilor, programul seratei a fost unul variat. La eveniment nu a lipsit tradiționalul Moș Crăciun cu Crăciunița, care au adus copiilor o desagă plină de cadouri pe care le-au împărțit în schimbul unor poezii, cântece sau ghicitori.

Urătorii – membrii coralei ACOR au prezentat un repertoriu de piese și colinde de Crăciun. Serata a mai inclus o licitație în scop de caritate, concursul de bucate și vernisajul expoziției de tablouri ale artiștilor moldoveni Natalia Bikir din Paris și Ștefan Beiu din comuna Sarreguemines.

Evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă prietenească, nelipsite fiind vinul și sarmalele moldovenești. La pregătirea bucatelor de sărbătoare au contribuit și musafirii, care au fost răsplătiți cu premii.

Sursa: diaspora.moldova.org