Şefa DGETS Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb se retrage, cu mari regrete, din funcţie

Astăzi, 26 decembrie, la şedinţa Consiliului mun. Chişinău, şefa Direcţiei Generale Educaţie, Tineret şi Sport, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, şi-a dat demisia. „Regret foarte mult cele întâmplate, pentru că sunt mamă și bunică. Mă întristează evenimentele care au avut loc. Le mulțumesc tuturor funcționarilor cu care am avut o colaborare. Le mulțumesc conducătorilor de instituții de învățământ. Sper că nu v-am dezamăgit foarte mult”, a menționat aceasta după ce primarul Dorin Chirtoacă i-a oferit cuvântul.

Nagnibeda-Tverdohleb a mai spus că este mulţumită pentru faptul că nu a fost nevoită să plece pe uşa din spate a Primăriei în urma scandalului cu alimentele alterate de la grădiniţe. „Societatea este dură, mass-media nu reflectă întotdeauna aşa cum este, dar amprenta rămâne în suflet”, a adăugat ea.

La şedinţa de săptămâna trecută, primarul Dorin Chirtoacă a declarat că, până la sfârşitul acestui an, structura Direcţiei Generale Educaţie, Tineret şi Sport va fi modificată, iar 99,9% din conducerea DGETS-ului va fi demisă.

Precizăm că Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb a administrat această direcţie din 2006, fiind instalată în perioada guvernării comuniste.

The following two tabs change content below.