Scrisorile lui Buraga: Orientarea sexuală nu contează

Ieri am discutat despre orientarea sexuală. Unii spuneau că orientarea sexuală nu contează, că e normal să fii așa cum ești, alții spuneau că nu e așa, că dacă nu ar conta, atunci nu ar exista problema demografică. Propunerea guvernului de a adopta o lege antidiscriminare care să-i cuprindă și pe homosexuali și pe lesbiene l-a șocat cel mai mult pe Colesovnazadov. Dacă ar fi trecut un tanc peste el, ar fi arătat mai optimist decât arăta după ce auzi această noutate. Doamne ferește! Sodom

Homosexualii calcă în picioare credința noastră strămoșască ortodoxă!, strigă el. Nici eu nu sunt de acord, spuse Michel Țeposu. Dacă le dăm azi un deget, mâine o să ne apuce toată mâna și o să ceară căsătorie între dânșii, de același sex. Eu îs liberal și jurist, dar nu-mi place când bărbații fac dragoste unii cu alții, și viceversa. Și femeile rămân singure. Doamne ferește! Un bărbat să facă dragoste cu alt bărbat!, strigă Colesovnazadov. Da’ Lenin al vostru? Îi spunea lui Krupskaia că se duce la bibliotecă, dar se ducea la Dzerjinski, interveni Cozonac. Nu-i adevărat! El se ducea la bibliotecă!, strigă Colesovnazadov. La bibliotecă s-o îmbolnăvit de sifilis?, se interesă Scurtoi. Stimați colegi, eu vă înțeleg pe alocuri preferințele sexuale, dar nu uitați că noi avem o problemă, femeile noastre sunt plecate peste hotare, în multe sate au rămas doar bărbații, așa că poate nu trebuie să fiți atât de categorici, ne îndemnă Cozonac. Cu homosexualii noi nu rezolvăm problema demografică, replică Țeposu. Homosexualii sânt cel mai mare pericol pentru națiunea noastră ortodoxă!, strigă Colesovnazadov. Nu vedem noi călătorie fără vize în UE, trase concluzia Sobcor. Nici nu trebuie. Rusia îi mare și avem unde călători. Eu nu vreu sex destrăbălat, eu vreu sex cultural, numai cu femeile!, spuse moș Dumitru molcom. Fosta-i lele când ai fost, observă sanitara Vera cu simpatie.

 

Acuma stau și mă gândesc: de ce oare se crede că înmulțirea oamenilor înseamnă progres, iar împuținarea lor înseamnă viceversa?

 

Al vostru genderbroc, maltusalem-zampopol, omnisextet, Ion Buraga

 

 

 

The following two tabs change content below.
Ion Buraga

Ion Buraga