Scrisorile lui Buraga: Greva sexului opus

Ieri am discutat inițiativa senatoarei belgiene care a lansat un apel către femeile din Belgia să declanşeze o „grevă a sexului” naţională până când țara lor va avea un nou guvern. La opt luni de la alegerile din 13 iunie 2010, politicienii flamanzi şi francofoni nu au reuşit încă să formeze o coaliţie de guvernare. De ce să nu preia și femeile moldovence această idee: să refuze orice relație sexuală cu bărbații moldoveni, până Marian Lupu nu este ales președinte al RM?

Un protest asemănător a avut loc în Grecia Antică, a scris Aristofan despre aceasta, apoi în Kenya, în Belgia, și de ce să nu implementăm și la noi această practică?, spuse Cozonac, uitându-se la sanitara Vera. Noi putem să declarăm greva sexului, răspunse sanitara Vera comprehensiv, dacă are sens, fiindcă alegerea președintelui depinde de Voronin, și pe dânsul greva sexului ar putea să nu-l afecteze profund. El poate să spună că nu-l privește, și atunci ce rost are? El citește înainte de somn Manifestul Partidului Comunist de Karl Marx și Friedrich Engels și adoarme satisfăcut, iar noi va trebui să ne chinuim degeaba. Așa-i, confirmă moș Dumitru. Cu vârsta devii rezistent la sex. Trebuie aplicate asupra comuniștilor alte metode. Voronin o să reziste fără sex și un an de zile, și doi, și trei, și cât trebuie. El vrea să distrugă alianța. Dar el trebuie să se gândească că în republică poate izbucni o revoltă a bărbaților. Alianța o zis Moldova fără comuniști, dar o să fie Moldova fără sex și fără bărbați!, strigă Caltânăr, fluturându-și cravata verde pătată cu roșii verzi murate. Dar de ce voi vorbiți de Voronin și nu spuneți nimic de Ghimpu, se revoltă Colesovnazadov. Ghimpu îi jurist și, dacă trebuie, poate să facă și sex. Un jurist găsește ieșire din orice situație, strigă Ala liceeana. Până la urmă, nu se ajunse la nicio concluzie. Majoritatea bărbaților erau pentru greva sexului, iar majoritatea femeilor erau împotriva grevei sexului, căci, spuneau ele, consecințele puteau fi imprevizibile. Bărbații vor emigra în căutare de sex și republica va rămâne fără sexul puternic, spuse sanitara Vera rezonabil îngrijorată în numele femeilor. Nu vor emigra, o liniști moș Dumitru la fel de rezonabil. Vor găsi ei o soluție, bărbații sunt inventivi.

Acuma stau și mă gândesc că nu e rău fără bine cu această grevă a sexului: bărbații noștri pot să emigreze în Belgia, iar bărbații belgieni pot să vină masiv la noi. În urma acestui schimb, noi devenim moldo-valoni și moldo-flamanzi, și ne vom integra mai repede în Europa. Ce se va alege din Belgia? E greu de spus.

Al vostru hermafroidian, contrasexabandist, pudilibidonat, Ion Buraga

The following two tabs change content below.
Ion Buraga

Ion Buraga