Scrisorile lui Buraga: Filat mai sexi decât Voronin

Ieri, am discutat despre refuzul lui Voronin de a participa la dezbaterile electorale propuse de Vlad Filat. Voronin a procedat corect, căci un lider de partid comunist, proletar, nu poate polemiza cu un lider de partid burghez, strigă Colesovnazadov.

– Voronin se teme să piardă, fiindcă nu arată aşa de sexi ca Filat. Mie îmi place de Filat, chiar dacă şi-o făcut transplant de păr, spuse sanitara Vera.

– Voronin este general de miliţie, el nu se teme de sex! insistă Colesovnazadov.

– Voronin nu vrea să participe la dezbateri cu Filat, fiindcă se crede de origine aristocratică, baron ori chiar lord, spuse Jana Astronoama.

– Voronin se teme de duelul cu Filat, fiindcă Starâş l-a deprins să răspundă numai la întrebări uşoare, se teme că Filat îl va întreba de ce a îngrădit pădurile şi de unde a luat 200.000 de dolari pentru ZIM, spuse Cozonac şi abătu discuţia spre maşini, care declanşă fantezia nebunilor într-un mod imposibil de reprodus.

Acuma stau şi mă gândesc: dacă Voronin refuză să dueleze cu Filat din motive aristocratice, nu ar însemna asta că trădează idealurile marii revoluţii socialiste din octombrie care a avut loc în noiembrie?

Al vostru pedigri, aristocranţ, pleibou, Ion Buraga

The following two tabs change content below.
Ion Buraga

Ion Buraga