Scrisorile lui Buraga // Cine e mai prost: poporul sau liderii?

Ieri am discutat dacă există şanse ca liderii AIE să se împace sau se va ajunge la alegeri anticipate. Unii spuneau că nu, că nu e posibil, că ei se vor împăca, deoarece ar fi o prostie, o nebunie curată să continue cearta. Alţii spuneau că tocmai prostia şi nebunia sunt indicii siguri că cearta va continua. Eu cred că ei se vor împăca, sînt sigur că Ghimpu regretă că nu el a cerut primul demisia lui Zubco. Şi Lupu îl invidiază că Filat a fost primul care a spus că acel individ foarte şi foarte laş, foarte şi foarte ticălos care se numea procuror general trebuia demis imediat, din prima secundă cum a păşit în Pădurea Domnească, spuse sanitara Vera.

De-ar răbda până-n toamnă, pân’ semnăm acordul de asociere şi de ridicare a vizelor cu UE!

Poate măcar la bătrâneţe să pot călători fără vize în UE, răspunse moş Dumitru la privirile curioase ale confraţilor din salon. Îi mâna Rusiei. A distrus ADR şi acum vrea să distrugă Alianţa! Dar Ghimpu n-o să deie voie! Ei trebuie să guverneze, nu să se bată! Nu dă Dumnezeu să ajungem la alegeri anticipate! – strigă Caltânăr, care şi-a pierdut cravata. Lăsaţi-i să se bată sănătoşi! Prostia din născare leac nu are, spuse melancolic Cozonac.

Acuma stau şi mă gândesc: se spune că fiecare popor îşi alege conducătorii pe care îi merită. Nu cred. Poporul nostru nu arată aşa de prost.

Al vostru falconid, rozacruci, obligean, Ion Buraga

 

The following two tabs change content below.
Ion Buraga

Ion Buraga