Scrie Moşului!

CAMPANIE // Sună şi spune visul cărui copil ai vrea să-l realizezi

Ei cred că există Moş Crăciun şi speră că îi va vizita la Şcoala-internat nr. 2 din Chişinău unde îşi fac studiile, de fapt, locuiesc. Pentru ca Moşul să le aducă cadoul pe care şi-l doresc, JURNAL de Chişinău va publica în paginile sale scrisorile acestor micuţi. Toţi abonaţii ziarului au posibilitatea să îmbrace haina lui Moş Crăciun şi să realizeze visurile copiilor care încă mai cred în minuni.

Alexandru, 11 ani

„Moş Crăciun, te felicit cu sosirea iernii. Sunt elev în clasa a III-a şi mă bucur foarte mult să scriu această scrisoare unui om atât de drag. Iubesc să învăţ tare-tare mult. Vreau foarte mult să am o jucărie de Crăciun. Vreau un elicopter cu telecomandă. Vreau tare mult să-ţi recit o hăitură pe care am învăţat-o special pentru tine. Te aştept la noi, la internat.”

Mihaela Croitor, am 11 ani.

„Dragă Moş Crăciun, mă bucur că poţi ajuta pe mulţi oameni, pe copii, şi cred că mă poţi ajuta şi pe mine cu diferite daruri. Eu vreau cărţi, carioci, albume de desen, dulciuri şi ceea ce mai poţi dărui. Îţi urez succes şi, dacă poţi, ajută pe toţi cei care au nevoie de ajutor.”

Alina Sadovnic, am 12 ani

„Bună, dragă Moş Crăciun, te ador şi aş dori un cadou de neuitat. Mie îmi place să citesc cărţi şi mi-aş dori una. Îmi place să învăţ, am numai note de 8, 9 şi 10. Îmi plac toate disciplinele. Mi-aş dori nişte dulciuri, haine noi, haine de sport, şi dacă poţi, un telefon mobil. Dacă mi-ai face acest cadou, aş fi cea mai fericită fată de pe pământ. Când o să fiu mare, vreau să fiu manager sau şef de bancă. Sunt şanse mici la o aşa dorinţă mare. Când eram mică, credeam că Moş Crăciun există şi acum mai cred în el. Aştept cu nerăbdare Anul Nou, mai ales Crăciunul. Cu drag, eleva clasei a VI-a B, Alina Sadovnic.”

Lucia, 8 ani

„Bună ziua, Moş Crăciun. Sunt elevă în clasa a II-a, învăţ bine şi aştept să vii mai repede cu daruri pentru toţi. Mi-aş dori o rochie frumoasă ca la regina zăpezii, să fie până la pământ. Ziua mea de naştere e iarna, pe 4 februarie. Am mulţi prieteni şi vă aştept şi pe voi, să veniţi. Crăciun fericit, o zi bună!”

Veronica Ţuţu, 14 ani

„Aş dori să primesc un cadou pe care cred că îl au toţi copiii. Vreau o jucărie mare pe care mi-am dorit-o toată viaţa, dar nu am primit-o niciodată. Sunt elevă în clasa a II-a B. Învăţ bine şi aş vrea să devin medic sau poliţist. Am 14 ani şi nu vreau să fac altceva decât să învăţ cu toată silinţa. Aş dori să fiu cu toată familia mea. Sunt pe jumătate orfană. Îţi doresc multă sănătate, bucurie, mult, mult noroc şi spor în toate. Cred că această scrisoare va ajunge la dumneata sau la Moş Crăciun.”

Ecaterina Uharchina, 13 ani

„Dragă Moş Crăciun, doresc să-mi trimiţi un cadou mare în care să-mi pui o jucărie de pluş şi o pereche de cercei. Doresc să soseşti cât mai repede la noi, la şcoală. Învăţ binişor, pe note de 8,9 şi 10. Îmi pare foarte bine că învăţ în acest internat. Îmi place să desenez şi să compun poezii despre mama. Am trei surori, una mai mare şi două mai mici decât mine. Mai doresc ca să-mi trimiţi un şoricel alb şi pufos. Vreau să-mi trimiţi şi un telefon mobil ca să o pot suna pe mama, deoarece ea este departe de mine şi nu am posibilitate să o văd. Nu am văzut-o de patru luni şi mie îmi este tare dor de ea. Vreau să plec la ea să o văd, să o cuprind foarte tare şi să o sărut. Cred că eşti adevărat şi mai departe să cred în tine. Te iubesc foarte tare! Cu mult respect, Ecaterina.”

Mariana Savca, 10 ani

„Dragă Moş Crăciun, cred că poţi înveseli oamenii şi copiii. Îmi doresc la Anul Nou un calculator, dacă se poate, dacă nu, atunci îmi doresc o cutiuţă cu bomboane ca în fiecare an. Vreau să-ţi spun că sunt un copil cuminte şi învăţ pe note de 8, 9 şi 10. „

Una din aceste scrisori îţi este adresată anume ţie. Telefonează la redacţia JURNALULUI de Chişinău, prezintă-te „Eu sunt Moş Crăciun” şi spune visul cărui copil ai vrea să-l realizezi.

The following two tabs change content below.