Scene fierbinţi cu 26 de bărbaţi

Actriţa americană Jennifer Love Hewitt a declarat că a doborât recordul celor mai multe scene fierbinţi dintr-un singur film produs la Hollywood după ce a apărut în scene intime alături de 26 de bărbaţi, filmate în doar 48 de ore, informează thesun.co.uk.
Actriţa americană a realizat acest „record” filmând pentru lungmetrajul „The Client List”, în care interpretează rolul unei prostituate. „Am filmat toate acele scene în doar două zile. A trebuit să-mi schimb lenjeria de 26 de ori şi să apar în ipostaze intime alături de 26 de «clienţi»”, a declarat actriţa americană.

În acest film, regizat de Eric Laneuville, apare şi actriţa Cybill Shepherd.

Jennifer Love Hewitt, în vârstă de 31 de ani, este cunoscută pentru rolul din producţia de televiziune „Party of Five” a companiei Fox. De asemenea, Hewitt a jucat în filmul „Ştiu ce ai făcut astă-vară”/ „I Know What You Did Last Summer”, dar şi în continuarea acestuia – „N-am uitat ce-ai făcut astă-vară”/ „I Still Know What You Did Last Summer”.
Actriţa poate fi văzută în prezent în serialul „Mesaje de dincolo”/ „Ghost Whisperer”, în care joacă rolul Melindei Gordon, o tânără care poate comunica cu fantomele care nu au părăsit lumea terestră.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)