Scandal pe seama morţii caracatiţei Paul!

Nebunie mare după decesul caracatiţei Paul. Nu o plâng pariorii care şi-au pierdut „sursa de inspiraţie”, ci o regizoare chineză, care, întâmplător sau nu, face un film ce se numeşte „Cine a omorât caracatiţa Paul?”.

Cei de la Sea Life Aquarium din Oberhausen au anunţat dispariţia animalului care a ghicit rezultatele a opt meciuri din opt la Campionatul Mondial din Africa de Sud, dar şi evoluţia echipei naţionale a Germaniei la europeanul din 2008. Nu toată lumea este însă împăcată cu ideea decesului caracatiţei. Regizoarea Jiang Xiao are o teorie menită să producă un adevărat cutremur!
Potrivit tabloidului britanic „Daily Mail”, chinezoaica afirmă că Paul a murit în luna iulie, înainte cu două zile de finala Cupei Mondiale. Iar nemţii au decis să muşamalizeze acest lucru şi au înlocuit caracatiţa cu alt exemplar. „Toate arată la fel, aşa că nu era mare lucru să o schimbe”, este argumentul pe care Jiang Xiao îl prezintă pentru a-şi susţine teoria. „Nu este nimic adevărat. Caracatiţa Paul nu a murit în vară, ci acum, în octombrie. Avea doi ani şi jumătate, vârsta medie la care mor aceste animale. A decedat din cauze naturale”, a venit răspunsul din partea celor de la Sea Life Aquarium prin vocea purtătorului lor de cuvânt.

În plus, acesta pune declaraţiile chinezoaicei pe seama faptului că vrea să-şi facă publicitate şi să fie în centrul atenţiei pentru că urmează să lanseze un film care, ironia sorţii, se numeşte „Cine a omorât caracatiţa Paul?”. Jiang Xiao respinge acuzaţiile germanilor şi spune că i se pare straniu că aceştia au anunţat moartea animalului la scurt timp după ce le-a cerut să colaboreze pentru noua sa peliculă: „Am strâns foarte multe informaţii pentru film şi, din datele mele, sunt 70% sigură că moartea caracatiţei nu a venit acum”.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)