Scandal în Spania: „Toată lumea a văzut ce ne-a făcut arbitrul!” // PRIMERA DIVISION

Valencia a relansat lupta la titlu în Spania după ce a obţinut un punct în deplasarea de pe Santiago Bernabeu, scor 0-0, iar Barcelona s-a apropiat la patru puncte de rivala din Madrid.

Jucătorii lui Jose Mourinho au fost din nou foc şi pară pe arbitraj la finalul jocului, aceştia reclamând neacordarea a trei lovituri depedeapsă, două la faulturi comise asupra lui Cristiano Ronaldo şi unul la un presupus fault asupra lui Benzema. Portughezul a evitat să protesteze pentru a nu primi un cartonaş galben care l-ar fi suspendat automat pentru derbiul de miercuri cu Atletico Madrid.

Mourinho nu a vrut să vină la conferinţa de presă, l-a trimis pe secundul Aitor Karanka pentru a răspunde la întrebările jurnaliştilor. „Jucătorii s-au dăruit sută la sută pentru a câştiga acest meci, iar publicul ne-a încurajat până la final. Nu pot să spun decât că miercuri ne aşteaptă un nou meci dificil şi vrem să păstrăm avansul de patru puncte pe care îl mai avem”, a spus Karanka, care a atacat şi arbitrajul: Toată lumea a văzut ce ne-a făcut. Nu avem ce face, vom lupta până la capăt”.

Barça s-a apropiat la patru puncte de Real

Barcelona s-a impus fără mari probleme în deplasarea de la Zaragoza, scor 4-1, apropiindu-se la patru puncte de rivala Real, care nu a putut învinge pe Santiago Bernabeu pe cei de la Valencia. Jucătorii catalanilor au comentat această victorie dar au ţinut să le transmită şi un mesaj rivalilor din Madrid. „De fiecare dată am muncit din greu ca să câştigăm aici. Am luat cele trei puncte, asta e important. Nu ne-a fost teamă nicio clipă. Cei de la Madrid vor trebui să transpire pentru a câştiga titlul”, a spus Thiago Alcántara. „Presiunea este acum pe Real. Puţin câte puţin, diferenţa a fost redusă, însă acum aşteptăm răspunsul lor”, a spus Valdes.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)