Sasha Lopez are un nou featuring

Sasha Lopez face furori în lumea muzicii, acesta a plasat de curând o nouă piesă pe un site de socializare. E vorba de piesa „Feelings”, un featuring cu Blinders & Evan. Este o piesă disco care, cel mai probabil, va face furori în această vară prin cluburi, dar şi pe litoralul românesc. Deşi Sasha Lopez spune că nu este un nou single, ci doar o piesă bună, aceasta a adunat deja mii de audieri pe youtube.

Sasha este şi producător

Sasha Lopez, pe numele adevărat Serge Istrati, este producătorul lui Broono, fost fabricant la proiectul „Fabrica de Staruri”. Piesa „All My People”, care a devenit deja hit, este un bun început pentru colaborarea celor doi. Piesa are şi un videoclip fierbinte în care sunt prezentate domnişoare sexy dansând pe malul mării. În clip apare şi Lia Şinchievici, logodnica lui Sasha Lopez. Acesta mai are featuring-uri cu Anda Adam şi Andreea D, precum şi colaborări cu Tom Boxer, Fly Project, Vali Bărbulescu şi, mai recent, cu Edward Maya, cu care colaborează şi Vika Jigulina.

Sasha Lopez este originar din Drochia. La 15 ani, a devenit DJ şi a mixat timp de opt ani în clubul „Star Track” din capitală. Acum stă la Bucureşti împreună cu logodnica sa, Lia Şinchievici, o frumoasă basarabeancă, care face parte din echipa „Serviciului Român de Comedie”, difuzat de PRO TV.

C.C.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)