Şase benzi de circulaţie între Universitatea de medicină „Nicolae Testimiţanu” şi Universitatea Pedagogică „Ion Creancă”

stefancelmare

Tronsonul cuprins între Universitatea de Medicină şi Universitatea Pedagogică „Ion Creangă” de pe bdul Ştefan cel Mare şi Sfânt va fi lărgit şi va avea şase benzi, în loc de patru. Cel puţin asta a declarat primarul capitalei la şedinţa săptămânală a serviciilor primăriei. Potrivit lui Chirtoacă, este necesar ca bulevardul să fie lărgit cu 1,60 metri de ambele părţi, iar banii pentru aceste lucrări vor fi alocaţi din bugetul de rezervă al proiectului, scrie jurnal.md.

„Acest lucru se va face, ca de obicei, din aceleaşi surse pentru proiect, din contul economisirilor. Este o lucrare necesară, să avem o lărgire de cel puţin şase benzi pe tot bulevardul Ştefan cel Mare. Ar fi păcat acolo să rămânem la mai puţin”, a declarat Chirtoacă.

Amintim că lucrările de renovare a bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfânt a început în mai curent şi face parte dintr-un proiect de infrastructură finanţat de BERD şi BEI.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)