Şase ani de puşcărie pentru doi miei şi un ied

Patru tineri din raionul Hânceşti au fost reţinuţi de poliţie după ce au bătut cu bestialitate doi ciobani de la o stână din Bălceana, acelaşi raion, scrie mai.gov.md

În noaptea de 19 spre 20 iunie curent, aproximativ la ora 03.00, poliţia raionului Hânceşti a fost sesizată despre vătămarea gravă a doi fraţi, cu vârste de 40 şi 45 de ani, ciobani în satul Bălceana. La faţa locului s-a deplasat grupul operativ al Comisariatului de Poliţie Hânceşti, care a stabilit că ciobanii au fost bătuţi cu bestialitate de patru tineri necunoscuţi.

În urma investigaţiilor, suspecţii au fost reţinuţi. Aceştia s-au dovedit a fi patru băieţi, cu vârste între 20 şi 25 de ani, originari din Lăpuşna, Hânceşti. Conform cercetărilor forţelor de ordine, bănuiţii, aflându-se în stare de ebrietate, au pătruns pe teritoriul stânei, le-au aplicat ciobanilor multiple lovituri cu pumnii şi picioarele în diverse regiuni ale corpului, după care au luat doi miei şi un ied şi s-au deplasat într-o direcţie necunoscută. Suspecţii au fost reţinuţi chiar la domiciliile lor. Audiaţi de poliţie, tinerii nu au dat nicio explicaţie despre cele întâmplate.

În prezent, victimele sunt internate în stare gravă la spitalul din Hânceşti, iar suspecţii sunt cercetaţi în baza articolului 188, Codul Penal al RM, „Tâlhărie”. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei patru riscă de la şase la zece ani de închisoare.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)