Sărbători mai mai fericite pentru copiii nevoiaşi, alături de asociaţia „Un Pas Împreună”


Echipa „Pay&Save”, în  parteneriat cu BC „Moldova Agroindbank”, continuă să se implice în acţiuni de caritate pentru a ajuta persoane aflate în situaţii dificile. Companiile încearcă să îmbunătăţească calitatea vieţii persoanelor nevoiaşe prin intermediul asociaţiei „Un Pas Împreună”.

Asociaţia „Un Pas Împreună”, fondată de Boris Foca, în parteneriat cu proiectul de caritate „Blago” şi magazinul „Nou din Nou”, au vizitat copii orfani la 22–23 decembrie 2016. Timp de două zile, am fost vizitate trei orfelinate: Gimnaziul-Internat nr. 3 din Chișinău, Școala-Internat din orașul Hâncești, Centrul de tip familial „Small Group Home”, unde „îi aşteptau mai mult de 100 de prieteni adevărați”, potrivit reprezentanţilor asociaţiei.

Pentru copii a fost pregătit un program de surprize: s-au jucat, au dansat, au recitat poezii, au interpretat cântece, au primit cadouri de la Moș Crăciun, precum și au fost serviți cu dulciuri. Copiii au fost foarte fericiți.

„Nu ne oprim aici, vor continua astfel de acțiuni comune, vom continua să facem lucruri bune și așteptăm cu nerăbdare următoarea întâlnire cu copiii cărora le este atât de necesară mica noastră atenție”, afirmă reprezentanţii asociaţiei „Un Pas Împreună”.