Sarah Connor va cânta la Chişinău

Compania „Orange” continuă să aducă în Moldova artişti reprezentativi ai muzicii moderne, oferind, în premieră, pentru Chişinău, un concert al interpretei Sarah Connor. Celebra interpretă şi compozitoare de origine germană va cânta la Chişinău pe 25 noiembrie curent, ora 19.30. Concertul face parte dintr-un turneu european, organizat pentru promovarea noului album „Real Love” şi susţinut de Compania „Orange Moldova”. Amintim că Orange a mai adus la Chişinău pe faimoasa Lara Fabian şi legendara trupă „Scorpions”.

„Orange, în calitate de partener fidel al muzicii, este onorată de ocazia de a le oferi locuitorilor Moldovei un concert-premieră la Chişinău”, a menţionat directorul Marketing Comunicare şi Vânzări al Companiei „Orange Moldova”, Jerome Poulain.

Cântăreaţa de origine germană Sarah Connor este apreciată în întreaga lume pentru vocea ei excepţională. Una din cele mai renumite piese semnată chiar de interpretă este „From Sarah With Love”. După succesul obţinut cu această  melodie, o serie de single-uri bine promovate i-au conferit statutul de vocalista germană cu cel mai mare succes în prima parte a anilor 2000.

Sarah Connor a debutat în 2001 cu albumul de debut Green Eyed Soul. Discul a fost comercializat în peste 500.000 de exemplare în Europa Centrală, fiind este cel mai de succes album din întreaga carieră a cântăreţei. Până în prezent, are la activ peste 4 milioane de discuri vândute, talentul ei fiind recunoscut în toată lumea.

Interpreta spune că „Muzica a fost prima mea iubire pe care o păstrez până în prezent. Acesta este limbajul cel mai cinstit din lume”.

Balade, solo-uri şi piese energice

„Va fi un show deosebit pentru că Sarah Connor va cânta pentru prima dată pe una din scenele Chişinăului, susţinută de 18 artişti”, a comunicat în cadrul conferinţei de presă, PR manager la Compania „Orange”, Victoria Musteaţă.

Tot ea a ţinut să precizeze că biletele la concert au fost puse în vânzare ieri, 4 noiembrie, şi costă de la 350 până la 1500 de lei. Ele pot fi achiziţionate la ghişeele Palatului Naţional şi ale Teatrului Naţional de Operă şi Balet. Biletele au un design deosebit, pe tichet fiind imprimată imaginea cântăreţei şi una din cele mai renumite piese pe care o veţi putea audia la concert.

Producătorul companiei „Bis concert”, Artur Suhin, a comunicat că „colaborarea cu Compania «Orange Moldova» demonstrează încă o dată că putem organiza şi în Moldova concerte de zile mari cu bani accesibili pentru că biletele costă mai mult, dar intervenţia «Orange Moldova» le face mai accesibile”. El a precizat că, şi de data aceasta, managerul din Germania a solicitat condiţii tehnice exigente pentru care va fi adusă şi tehnică din Germania. Iar concertul va fi o combinaţie de piese, printre care balade, solo-uri şi piese energice, precizând că va conţine tot ce azi în lume se numeşte un show modern.

Sarah Connor vine la Chişinău în cadrul unui turneu european. În cadrul acestuia, interpreta va susţine concerte la Moscova, Sankt Petersburg, Odesa, după care vor urma altele în marele oraşe europene.

Cu numele adevărat Sarah Lewe, artista, născută pe 13 iunie 1980, este cunoscută cu numele de scenă Sarah Connor. Ea este căsătorită cu muzicianul de origine americană Marc Terenzi din 2004. Cei doi au un băiat pe nume Tyler şi o fată numită Summer.

Victoria POPA

The following two tabs change content below.