Sanda Filat: „Vlad îmi este soţ, iubit şi amant!”

MONDEN // Soţ, iubit şi amant! Aşa îl descrie Sanda Filat pe soţul său într-un interviu oferit emisiunii „Punkt” de la Jurnal TV

Cea mai tânără soţie de prim-ministru din istoria Republicii Moldova, Sanda Filat, este o femeie frumoasă şi îşi iubeşte cu pasiune familia. Distinsa doamnă a dezvăluit la Jurnal TV detalii despre cum i s-a schimbat viaţa de când este soţia prim-ministrului, a vorbit şi despre psihologie, meseria pe care o practică, şi a dezvăluit mai multe detalii despre relaţia cu soţul său. „Cu Vlad suntem parteneri, prieteni. Dar, în primul rând, suntem soţi, suntem iubiţi, suntem amanţi. Nu există o ierarhie în relaţia noastră”, explică Sanda Filat Vlad, evocând clipa în care s-au cunoscut. „M-a văzut în gara Ungheni, atunci când plecam la Iaşi, eu l-am văzut mai târziu. Ne vedeam la diverse petreceri, am început să vorbim. Vlad este greu să nu fie remarcat, pe atunci, se remarcase în grupul nostru de studenţi, era preşedintele Ligii Studenţilor Basarabeni. Nu ştiu dacă ideea de a face carieră era încă de pe atunci, dar era foarte activ, era respectat de colegii lui. Toată lumea mergea după un sfat la el. Aveam o părere foarte bună despre el, dacă am început să ieşim împreună”.

S-au căsătorit la trei luni de relaţie

Sanda Filat mai povesteşte şi despre prima sa întâlnire cu cel care avea să-i devină soţ. „Am ieşit împreună la un mic restaurant din Iaşi, unde se cânta piano, am stat un pic la un ceai, am vorbit foarte mult şi, după aceea, am înţeles că mai avem despre ce vorbi. Şi uite că după atâţia ani de când suntem împreună încă mai avem despre ce vorbi, un lucru foarte important într-o relaţie. Ne este interesant să ne petrecem viaţa împreună”, afirmă soţia celui mai popular politician.

Cererea în căsătorie a venit prompt, într-un maxi-taxi, la doar două luni de relaţie. „A spus aşa, ca printre altele, vrând să mă ia prin surprindere, ceva de genul: „Ai vrea să ne căsătorim, să fim tot timpul împreună?”. Am intrat într-o uşoară stare de tranşă, nu mă gândisem în niciun fel la căsătorie. Eram în anul doi la facultate. Câteva minute am păstrat tăcerea, după care am răspuns nesigur: „Cred că da”, îşi aminteşte doamna Filat, precizând că s-au căsătorit trei luni mai târziu.

De când a devenit soţie de prim-ministru, viaţa sa a luat alt ritm, mult mai alert – este mai ocupată, fiindcă trebuie să îmbine mai multe activităţi, dar, în acelaşi timp, trebuie să facă faţă şi familiei. „Îmi place! Comunic cu oameni interesanţi, de la care întotdeauna ai ce învăţa, iar această comunicare vie este un schimb de păreri, de viziuni şi lucrul acesta te îmbogăţeşte”, afirmă soţia lui Vlad Filat.

M.M.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)