„Sălbaticul CR7!”

„Sălbaticul Cristiano Ronaldo”, scrie „Marca”. Ronaldo a ajuns la o cifră incredibilă în Spania.

Cristiano Ronaldo a marcat trei din cele patru goluri înscrise de Real cu Villarreal şi a ajuns la 23 de goluri în 18 meciuri, o cifră scandaloasă, scriu spaniolii de la „Marca”, mai ales că în Spania returul de campionat abia a început.

CR7 are 49 de goluri (în campionat) în tricoul lui Real în 47 de partide, bătând cifrele deţinute de Van Nistelrooy, Guti şi Roberto Carlos.

Ronaldo a marcat în medie un gol pe partidă de când a fost prezentat pe Bernabeu: 63 de goluri în 62 de meciuri (49 în campionat, 11 în Liga Campionilor şi 4 în Cupă).

Hat-trickul cu Villarreal este al patrulea pentru Ronaldo de când a venit la Real, Levante, Mallorca şi Athletic au fost şi ele victimele portughezului.

Cristiano Ronaldo şi-a pus în gând să bată recordul deţinut până acum de Hugo Sanchez şi Zarra care au terminat campionatul cu 38 de goluri.

I-a dat degeaba 12 mil. de euro mamei băiatului lui!

Cristiano Ronaldo i-a dat degeaba 12 milioane de euro mamei copilului său deoarece nu o poate împiedica pe aceasta să-şi vadă băiatul. „Trăieşte o viaţă de lux, însă simte că şi-a vândut sufletul”, a spus un membru al familiei tinerei.

Ronaldo nici nu vrea să audă: „În momentul în care a primit banii, ştia că renunţă la drepturile părinteşti asupra copilului”, a spus un apropiat al portughezului.

Legal însă, Ronaldo nu-i poate interzice fetei să-şi vadă copilul. Un judecător care activează de peste 30 de ani în dreptul familiei a spus că un asemenea contract nu are nicio bază legală şi nu va fi recunoscut în nicio curte.

Ziarele din Anglia au descoperit că mama copilului lui Ronaldo este o studentă britanică. După o aventură de noapte cu fotbalistul lui Real, tânăra a rămas însărcinată. A renunţat la copil în schimbul a 12 milioane de euro, dar acum s-a răzgândit şi îşi vrea băiatul înapoi.