„Şah Mat”, emisiunea care îţi schimbă viaţa

Jurnal TV a lansat duminică, 24 octombrie, ora 11.15, o nouă emisiune care are ca scop să facă toate femeile şi bărbaţii fericiţi.
Emisiunea are ca obiectiv să aducă publicului feminin şi celui masculin cât mai multe detalii la capitolul frumuseţe. Avem atâtea doamne şi domnişoare frumoase şi domni care, în lipsă de timp, posibilităţi materiale sau care, din simplu motiv că nu cunosc unele lucruri, se neglijează la propriu şi la figurat.

De aceea, emisiunea „Şah Mat” vine să vă aducă la cunoştinţă diverse şiretlicuri cum să arăţi bine întotdeauna cu cheltuieli minime. Timp de 45 de minute, aveţi ocazia să aflaţi tot ce este legat de modă, sănătate, metode naturiste, machiaj, îngrijirea corpului şi multe alte sfaturi pe care fiecare din noi le neglijăm de cele mai multe ori. Doamnele şi domnişoarele să fie atente, deoarece în timpul emisiunii vor fi prezentate diverse reţete naturiste care pot fi pregătite în condiţii casnice.

Surpiza cea mare este că, în fiecare emisiune, va fi aleasă câte o persoană, femeie sau bărbat, care va avea parte de o transformare totală. Personajele fiecărei emisiuni sunt selectate de un grup de stilişti, în funcţie de caz. Poate fi vorba despre o persoană simplă, care trebuie să participe la un eveniment special. De exemplu: rudele se hotărăsc să-i facă o surpriză cu ocazia zilei de naştere. Sau: persoane care îşi doresc foarte mult să semene cu un actor sau cântăreţ.

Acestea sunt selectate de pe reţelele de socializare ori pot trimite scrisori şi e-mail-uri cu pozele lor la adresa contact@jurnaltv.md, cu specificarea la emisiunea „Şah Mat”. Mai simplu, cei care vor să schimbe ceva în viaţa lor le pot contacta direct pe cele două prezentatoare, Alina Gozin şi Irina Munteanu, la numerele 068302135 şi 068302175 sau la adresele de e-mail, alina.godzin@jurnaltv.md, irina.munteanu@jurnaltv.md.

Pentru a vă convinge de reuşita acestei emisiuni, vă prezentăm mai jos pozele primei fericite, Irina Ţăruş, care a avut ocazia să fie „transformată” de stilişti profesionişti chiar în ziua nunţii sale.
Carolina Chirilescu

The following two tabs change content below.