Să suferi din dragoste e un chin

Povestea mea de dragoste începe cam aşa. Ceva vreme în urmă, am avut o mare decepţie în viaţă şi pot spune că îndur şi acum. Nici măcar nu ştiu de ce. Lucram la o sală de net. Am intrat în tura mea şi am văzut un băiat de o frumuseţe ieşită din comun.
Pentru mine însă era prea tânăr, dar m-a emoţionat profund. Am încercat să văd linck-ul pe care îl foloseşte şi l-am agăţat, fără să îi spun că sunt în aceeaşi cameră cu el.

Am vorbit mult despre dragoste încât l-am făcut să se îndrăgostească de mine, nu fizic, ci după cuvintele pe care i le spuneam. Dar cum neadevărul are picioare scurte, m-a apelat cineva pe mobil şi am ieşit să pot vorbi. În clipa aceea, şi lui i s-a terminat timpul şi a venit la mine la calculator să-i prelungesc timpul. Şi cum fereastra unde vorbeam cu el era deschisă, şi-a dat seama cu cine a vorbit. I-am văzut pe faţa lui surprinderea. I-am prelungit timpul, nu ştiam unde să mă ascund de ruşine. El însă mi-a spus zâmbind să continuăm. Am rămas complet mirată. Ştia cine sunt şi totuşi vroia să mai discutăm. Pe de o parte eram bucuroasă, iar pe de alta mă simţeam aiurea. Am vorbit în continuare mult despre dragoste, despre poveştile de dragoste din filme. Seara, m-a condus acasă. Mi-a cerut să facem dragoste şi, cu toate că eram îndrăgostită nebuneşte de el, am avut puterea să-l dau afară. Am început să mă simt ca o toromacă… Am suferit o săptămână, nu ştiam nimic despre el. Nu ştiam nici numărul de telefon, nici adresa lui. Am început să-l caut, întrebându-i pe cei care veneau la sală, dar nu ştia nimeni cine e. La două săptămâni, în drum spre serviciu, a apărut în faţa mea. M-a îmbrăţişat şi mi-a zis că nu poate trăi fără mine, că mă iubeşte, că doreşte să descoperim dragostea, că vrea să-mi ofere o poveste de dragoste ca-n filme. M-a sărutat… Eram şocată, dar în acelaşi timp atât de bucuroasă încât îmi exploda inima.