Să suferi din dragoste e un chin

Povestea mea de dragoste începe cam aşa. Ceva vreme în urmă, am avut o mare decepţie în viaţă şi pot spune că îndur şi acum. Nici măcar nu ştiu de ce. Lucram la o sală de net. Am intrat în tura mea şi am văzut un băiat de o frumuseţe ieşită din comun.
Pentru mine însă era prea tânăr, dar m-a emoţionat profund. Am încercat să văd linck-ul pe care îl foloseşte şi l-am agăţat, fără să îi spun că sunt în aceeaşi cameră cu el.

Am vorbit mult despre dragoste încât l-am făcut să se îndrăgostească de mine, nu fizic, ci după cuvintele pe care i le spuneam. Dar cum neadevărul are picioare scurte, m-a apelat cineva pe mobil şi am ieşit să pot vorbi. În clipa aceea, şi lui i s-a terminat timpul şi a venit la mine la calculator să-i prelungesc timpul. Şi cum fereastra unde vorbeam cu el era deschisă, şi-a dat seama cu cine a vorbit. I-am văzut pe faţa lui surprinderea. I-am prelungit timpul, nu ştiam unde să mă ascund de ruşine. El însă mi-a spus zâmbind să continuăm. Am rămas complet mirată. Ştia cine sunt şi totuşi vroia să mai discutăm. Pe de o parte eram bucuroasă, iar pe de alta mă simţeam aiurea. Am vorbit în continuare mult despre dragoste, despre poveştile de dragoste din filme. Seara, m-a condus acasă. Mi-a cerut să facem dragoste şi, cu toate că eram îndrăgostită nebuneşte de el, am avut puterea să-l dau afară. Am început să mă simt ca o toromacă… Am suferit o săptămână, nu ştiam nimic despre el. Nu ştiam nici numărul de telefon, nici adresa lui. Am început să-l caut, întrebându-i pe cei care veneau la sală, dar nu ştia nimeni cine e. La două săptămâni, în drum spre serviciu, a apărut în faţa mea. M-a îmbrăţişat şi mi-a zis că nu poate trăi fără mine, că mă iubeşte, că doreşte să descoperim dragostea, că vrea să-mi ofere o poveste de dragoste ca-n filme. M-a sărutat… Eram şocată, dar în acelaşi timp atât de bucuroasă încât îmi exploda inima.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)