Să-l ajutăm pe Alexandru!

A plecat în SUA pentru a câştiga bani ca să-şi trateze mama bolnavă de cancer, însă acum el are nevoie de ajutor după ce a suferit un atac cerebralalexandru bodean

Alexandru Bodean este student la ULIM, în anul trei, vara aceasta a plecat în America împreună cu iubita sa ca să câştige bani pentru a-şi trata mama bolnavă de cancer. Soarta însă a fost nemiloasă cu el, pe 8 august, a suferit un atac cerebral şi a fost internat într-un spital din Alabama, SUA. Trei săptămâni a fost în comă, iar săptămâna aceasta şi-a revenit spre fericirea tuturor. Deocamdată, Alexandru nu poate vorbi, mânca, merge, schiţează doar emoţii. Pentru a-şi reveni complet, are nevoie de un tratament îndelungat, care costă aproximativ 150 de mii de dolari.

„Medicii spun că, în oraşul Atlanta, Georgia, există un spital unic, cel mai bun din America, unde Alexandru se poate recupera. Însă, pentru asta, avem nevoie de bani, de mulţi bani. Îi rugăm pe toţi cei cu inima mare să salveze două suflete. Totodată, le mulţumim tinerilor din America şi Canada, care au colectat 60 de mii de dolari pentru Alexandru”, ne-a spus naşa de botez a băiatului, Ecaterina.

Mama lui Alexandru suferă de cancer

Necazurile se ţin lanţ în familia Bodean. Aliona Bodean, mama lui Alexandru, a fost operată de cinci ori până acum în Israel, de cancer. Mai întâi, a fost operată la glanda mamară, apoi la ganglionii limfatici, după care s-a simţit bine un timp, spun rudele. După ce a primit crunta veste despre fiul său, în drum spre America, pe 8 septembrie, i s-a făcut rău, după investigaţiile medicilor, a fost diagnosticată cu două focare de cancer pe creier.
În prezent, medicii din America urmează să ia o hotărâre pentru a interveni chirurgical. Rudele se roagă pentru cei doi şi speră ca aceştia să se facă bine şi să se întoarcă acasă, deoarece în R. Moldova îi aşteaptă sora şi fiica de 13 ani, care stă acum la bunici.

 

aliona bodean 1Concert de caritate pentru Alexandru

În susţinerea lui Alexandru şi a mamei sale vin şi vedetele naţionale, care, la sfârşitul lui septembrie, vor participa la un concert de binefacere la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”. Banii care vor fi colectaţi în urma concertului vor fi trimişi în America. Toţi cei care vor să ajute familia Bodean sunt rugaţi să fie prezenţi la concert sau să trimită bani pe conturile:
Codul Băncii
AGRNMD2X437
Nr. cont. 22952368366
C/F: 2001005213358.