Să-l ajutăm pe Alexandru!

alexandruAlexandru se află pe moment la reabilitare în Florida, el învață să se miște și să vorbească din nou

Joi, 16 octombrie, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”, va avea loc un concert de caritate pentru Alexandru. Costul biletelor este între 100 şi 300 de lei şi le puteţi găsi la numărul de telefon 069333733 sau la redacţia noastră, str. Vlacu Pârcălab 63, etajul 3, Centrul Skytower. La concert vor evolua Olga Ciolacu, Vitalie Dani, Adriana Ochişanu, Gheorghe Ţopa, „Brio Sonoris”, Nelly Ciobanu, Ian Raiburg, Aura, Alexandru Lozanciuc ş.a.

Alexandru Bodean a plecat în SUA pentru a câştiga bani ca să-şi trateze mama bolnavă de cancer, însă acum el cel care are nevoie de ajutor după ce a suferit un atac cerebral. Trei săptămâni a fost în comă, iar acum şi-a revenit spre fericirea tuturor. Deocamdată, Alexandru nu poate vorbi, mânca, merge, schiţează doar emoţii. Pentru a-şi reveni complet, are nevoie de un tratament îndelungat, care costă aproximativ 150 de mii de dolari.

„Medicii spun că, în oraşul Atlanta, Georgia, există un spital unic, cel mai bun din America, unde Alexandru se poate recupera. Însă, pentru asta, avem nevoie de bani, de mulţi bani. Îi rugăm pe toţi cei cu inima mare să salveze două suflete. Totodată, le mulţumim tinerilor din America şi Canada, care au colectat 60 de mii de dolari pentru Alexandru”, ne-a spus o naşă de botez a tânărului.

aliona-bodean-1Se roagă să trăiască un an

Mama lui Alexandru, bolnavă de cancer, se roagă să mai trăiască un an pentru a-şi vedea fiul sănătos. Necazurile se ţin lanţ în familia Bodean. Aliona Bodean, mama lui Alexandru, a fost operată de cinci ori până acum în Israel, de cancer. Mai întâi, a fost operată la glanda mamară, apoi la ganglionii limfatici, după care s-a simţit bine un timp, spun rudele. După ce a primit crunta veste despre fiul său, în drum spre America, pe 8 septembrie, i s-a făcut rău, după investigaţiile medicilor, a fost diagnosticată cu două focare de cancer pe creier.
Din păcate, medicii de la Tel-Aviv, Israel, i-au spus că nu poate fi operată şi că vor încerca să-i reducă tumorile prin tratament. Pe moment, Aliona Bodean este într-o stare foarte gravă, însă se roagă să mai trăiască un an pentru a-şi vedea fiul sănătos.

Toţi cei care vor să ajute familia Bodean sunt rugaţi să fie prezenţi la concert sau să trimită bani pe conturile:

Codul Băncii

AGRNMD2X437
Nr. cont. 22952368366
C/F: 2001005213358.

 

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)