S-a stins un mare spirit jurnalistic

S-a stins Cel mai mare Spirit Jurnalistic trecut vreo dată prin Universul Info-Prim cu toate derivatele şi galaxiile adiacente: Info-Prim Neo, Antena C, Euro TV Chişinău, Capitala – Stoliţa…

Felul ei de a fi şi de a scrie au fost înalt apreciate la „Vocea Basarabiei”, la „Prim-Plan”, la „Timpul”, la „Jurnal de Chişinău”… „Găselniţele” ei au fost preluate, într-un mod sau altul, de întreaga presă moldovenească.

Şi-a făcut din această profesie zbuciumată un mod de gândire, un mod de viaţă. A fost sufletul echipei, a fost generatorul ei de idei şi de energii. A scris pentru sine, pentru Info-Prim Neo şi pentru Istorie până în ultima zi.

S-a stins devreme, pentru că a ars intens şi pentru toată lumea. Au copleşit-o durerile pentru că a trecut prin sine durerile oamenilor care au înconjurat-o, durerile breslei profesionale şi durerile neamului. Născută mult mai încoace, lăsa uneori impresia că are sufletul şi memoria marcate de cicatricele gulagurilor şi deportărilor prin care i-au trecut înaintaşii. Trecută de vârsta tinereţii, cu patru nepoţi acasă, a fost alături de tinerii care zideau schimbarea prin evenimentele din aprilie 2009 în Piaţa Marii Adunări Naţionale, lângă Parlament şi Preşedinţie.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Echipa INFO-PRIM NEO