S-a născut la o tragedie, a murit în alta

A venit pe lume în ziua atentatelor de la 11 septembrie 2001. Viaţa micuţei Christina Taylor Greene s-a desfăşurat între două evenimente care au marcat America. Fetiţa în vârstă de 9 ani a venit pe lume chiar în ziua în care au avut loc sângeroasele atentate teroriste de la World Trade Center din New York şi a murit weekendul acesta, după ce a fost împuşcată în atacul armat care a avut loc în parcarea unui hipermarket din Tucson, Arizona.

O fetiţă în vârstă de 9 ani, Christina Taylor Greene, a căzut victima atacului armat care a avut loc sâmbătă în parcarea unui hipermarket din oraşul Tucson, Arizona. Povestea micuţei este de-a dreptul impresionantă. Ea a venit pe lume la 11 septembrie 2001, zi în care America a fost zguduită din temelii de atentatele teroriste care au avut loc la World Trade Center din New York.

Din nefericire pentru Christina, viaţa ei a început cu o tragedie şi s-a terminat cu alta. Christina fusese adusă de un vecin la locul atentatului. Acesta a vrut să-i facă o bucurie, aducând-o la întâlnirea pe care Gabrielle Gifford, membru al Camerei Reprezentanţilor, a avut-o cu alegătorii la locul unde s-a produs drama. Christina, foarte interesată de politică, fusese aleasă în consiliul elevilor de la şcoala sa, îi plăceau înotul, călăria, baschetul şi baletul. Vecinul care a însoţit-o la tragicul eveniment a fost împuşcat de patru ori. Politiciana Gabrielle Gifford a fost grav rănită în urma atacului armat pus la cale de Jared Lee Loughner, în vârstă de 22 de ani, care are antecedente penale. El a fost arestat imediat după tragedie, iar poliţia îi caută acum pe posibilii săi complici. În urma atacului armat, şase persoane au murit şi alte 12 au fost rănite.