S-a destrămat formaţia „Edict”

Şapte ani – atât a putut să reziste formaţia în showbizul moldovenesc. O fi criza economică de vină, nici noi nu ştim exact. Anatol Neagu, producătorul formaţiei „Edict”, se abţine să dea declaraţii presei, spunând că nimeni nu trebuie să ştie de destrămarea trupei. „Nu mai este nicio formaţie. S-au dus unii membri. Fiecare a avut chestii personale şi au ales să plece. S-ar putea să facem o preselecţie. Pe moment, este o situaţie neclară”, ne-a declarat Anatol Neagu.
Din cei şase membri ai formaţiei au rămas doar doi: Elena Gatcina (clape şi vocal) şi Adrian Cataraga (tobe).
Precizăm că „Edict” a fost una din cele mai solicitate formaţii pop-rock din Moldova. În 2006, cei de la „Edict” au fost invitaţi în România să participe în calitate de oaspeţi de onoare la Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur”. Apreciaţi pe ambele maluri ale Prutului, membrii formaţiei au participat, tot în 2006, la preselecţia Eurovision atât în Moldova, cât şi România. În ambele ţări, „Edict” s-a clasat în finală.
Prima solistă a trupei a fost Cezara, apoi, în locul acesteia, a venit Margareta Iarovoi. Ultima schimbare a survenit în urma plecării lui Ruslan Cârlici (chitară-bas), care a fost înlocuit cu Valentin Deresciuc.
E.R.
Chica Bomb Mayra Munoz vrea în telenovele

A sucit minţile a mii de bărbaţi din România cu apariţia sa extrem de senzuală în videoclipul lui Dan Bălan, fostul component al trupei O-Zone. În realitate, frumoasa din El Salvador este o persoană cât se poate de obişnuită.
Mayra Munoz este una dintre cele patru fete super senzuale care apar în videoclipul piesei „Chica Bomb”, realizat anul trecut în Statele Unite ale Americii. În urma apariţiei acestuia la televiziunile din România, frumoasa brunetă are mulţi admiratori.
Fostă Miss în ţara sa natală, focoasa brunetă nu este o devoratoare de bărbaţi, aşa cum s-ar putea crede. Mayra a primit o educaţie strictă în familie, se consideră o bună catolică şi, după cum declara recent într-un interviu, se roagă lui Dumnezeu în fiecare dimineaţă.
Spre dezamăgirea admiratorilor săi din România, tânăra din El Salvador are o relaţie serioasă de ceva timp.
După ce s-a mutat în California, Statele Unite, Mayra visează să obţină cât mai curând un rol într-o telenovelă, indiferent dacă aceasta este produsă de o televiziune din America Latină sau din Statele Unite.
Până atunci, ea se dedică pasiunilor sale, cum ar fi flautul, după cum mărturiseşte pe propria pagină din reţeaua de socializare Facebook. (click.ro)
Lady Gaga vine în Moldova!

Cântăreaţa americană Lady Gaga va susţine un megaconcert în Moldova. Contactat de „apropo”, organizatorul evenimentului, directorul Companiei Work & Travel Iera, Dumitru Jioară, ne-a comunicat că megaconcertul va avea loc cu siguranţă. „Nu este o farsă. Am vorbit cu impresarul interpretei. Iniţial, au stat pe gânduri, dar, până la urmă, au acceptat. Concertul se preconizează în luna mai ori septembrie. Ne-a costat foarte scump, este o sumă exorbitantă”, mai spune Dumitru Jioară.
Concertul va avea 9.000 de spectatori şi 1.000 de invitaţi. De asemenea, vor fi prezenţi atât artişti de peste hotare, cât şi din Moldova. Scenariul este elaborat de regizori din Germania şi Olanda. Tehnicienii şi DJ Show-ul vor fi aduşi din Olanda, iar tehnologiile din Germania.
Ionuţ Dolănescu: am făcut primul pas spre împăcare

Scandalul dintre fraţii Dolănescu este departe de a se încheia. În ciuda faptului că Ionuţ îşi doreşte încă să se împace cu Dragoş şi să rezolve totul pe cale amiabilă, acesta din urmă face publice scrisori dintre ei.
Zilele trecute, fraţii Dolănescu s-au întâlnit la tribunal, acolo unde Ionuţ i-a întins mâna lui Dragoş spre împăcare. „Eu am făcut primul pas spre împăcare, iar câteva ore mai târziu, el a scos la iveală nişte scrisori intime, ceea ce denotă lipsa lui de caracter. Şi eu păstrez ceea ce îmi scria el, însă nu voi face public niciodată acele scrisori”, a declarat Ionuţ Dolănescu.
„El a premeditat totul”

Procesul s-a amânat pentru 20 aprilie, iar Ionuţ încă suferă pentru această situaţie.
„Dragoş nu vrea să cedeze şi nu înţeleg de ce nu doreşte să cădem de acord asupra averii. Nu cred că tata ar fi vrut să ne vadă acum prin tribunale. Casa din Caimatei nu valorează două milioane de euro, aşa cum se vehiculează, iar cea de la Sinaia e mai mult decât 200.000 de euro. Numai terenul măsoară 3.000 de mp, iar vila are nouă dormitoare. Deci, preţul este cu mult mai mare. Dragoş însă vrea să pozeze în victimă, să îmi pângărească mie imaginea şi să îi îndepărteze pe prietenii tatălui meu, care ştie că îmi sunt alături, tocmai de aceea a scos acele scrisori. Ce nu ştie el e că aceşti oameni vor fi întotdeauna de partea mea. În privinţa casei din Caimatei, nu vreau s-o înstrăinez. Este casa copilăriei mele şi, cu timpul, vreau să o transform în casă memorială, pe când Dragoş vrea să vândă ceea ce i se cuvine”, a mai spus Ionuţ Dolănescu.
Fragment din scrisoarea trimisă de Ionuţ lui Dragoş

„Trebuie să am un cuib al meu, unde să pot avea intimitate eu şi femeia pe care o iubesc, unde să duc o viaţă liniştită, unde să pot studia în linişte, fără să mă deranjeze nimeni, unde să pot scrie cântecele mele fără să mai vină Domnul Doctor sau Cotoi sau Piţigoi sau ceilalţi prieteni devotaţi ai lui tata. Întotdeauna s-a sfătuit şi a luat sfaturi de la străini şi nu de la ai lui. Ba mai mult, a ajuns să-şi bârfească fraţii, mama şi chiar pe fiii lui cu prietenii lui care, de fapt, nu sunt decât nişte străini cu care nu ar fi trebuit să discute problemele noastre de familie, despre mine, despre tine, despre mamaia care era, de fapt, mama lui şi nu cred că se cădea să o discute şi să o bârfească cu familia Belu. Nu toată lumea accepta ca Tanti Ileana umilinţa şi înjurăturile lui tata.”
Casetă:
„Fiica mea se va numi Ioana-Maria“
În urma unei noi vizite la ecograf, Ionuţ Dolănescu a aflat că soţia sa, Doiniţa, îi va dărui o fetiţă. „Deşi am probleme cu fratele meu, mă pot considera un om fericit. Fiul meu, Vlăduţ, mă face să trăiesc aşa, iar vestea că Doiniţa îmi va dărui şi o fetiţă m-a bucurat enorm. Micuţa va purta numele părinţilor mei, Ioana-Maria”, a mai dezvăluit Ionuţ Dolănescu.
„L-am invitat pe Dragoş la fiecare parastas pe care l-am făcut în casa tatălui meu, dar nu a venit. Chiar şi acum, că a venit în ţară, preferă să stea printre străini în loc să doarmă în casa tatălui nostru”, a spus Ionuţ Dolănescu
(ziarulring.ro)
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)