S-a deschis primul hotel pentru găini


Până acum, s-au deschis tot felul de hoteluri ciudate, dar acesta e de departe unul trăsnit. Chicken Hotel, creat de David Roberts (31 de ani), este o locaţie ca toate celelalte cu doar o mare diferenţă, nu oamenii vin la relaxare, ci găinile stresate şi obosite.

Sună ca o glumă, dar locaţia din vestul Angliei este reală şi, aparent, are mare succes. „Mulţi oameni caută să evadeze din oraşe şi se mută la ţară, crescutul găinilor, în aceste condiţii, devine tot mai popular. Dar ce faci dacă pleci în vacanţă? Cine se ocupă de ele?”, se întreabă David.

El a deschis acest neobişnuit stabiliment pentru a încuraja oamenii să crească găini în curţile lor. David a făcut cu mâna lui spaţiile de cazare pentru înaripate pe care le închiriază cu două lire sterline pe seară, plus 75 de cenţi de găină. Fiecare cabină poate primi până la opt păsări, oferta incluzând trei mese cu produse locale, servite în aer liber.

Musafirii se pot plimba prin curtea imensă a hotelului toată ziua, după care sunt strânşi la culcare pe seară. Crăciunul trecut, toate camerele au fost ocupate şi speră ca de Paşte să fie la fel.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)