S-a ales cu un cuţit în inimă pentru că a vrut să-şi apere soţul

O femeie de 35 de ani a murit în braţele soţului său după o încăierare cu nişte indivizi. Aceasta a intervenit ca să-şi apere soţul, însă un individ i-a înfipt un cuţit în inimă.

Nenorocirea s-a produs duminică noaptea, 14 noiembrie, când soţii Cuiban, împreună cu finii lor de cununie, în jurul orei 01.00, se plimbau prin oraşul Căuşeni. Doamnele mergeau înaintea bărbaţilor. Deodată, dintr-un automobil au coborât câţiva indivizi care au început să le facă avansuri.

Soţii acestora, văzând ce se întâmplă, au strigat la indivizi să-şi vadă de treabă şi, în câteva clipe, s-a iscat o bătaie crâncenă. Doamna Cuiban, văzând că soţul său încasează pumni şi picioare de la acei indivizi, a intervenit ca să-şi apere soţul, însă, în acel moment, unul dintre bătăuşi a scos un cuţit şi i l-a înfipt în inimă.

După ce au văzut că femeia sângerează puternic, agresorii au fugit. La sosirea ambulanţei femeia avea încă puls, dar, în câteva clipe, a decedat. Soţul său s-a ales de asemenea cu câteva tăieturi, însă acestea nu prezintă pericol pentru viaţă. Acesta este angajat al poliţiei rutiere din Chişinău şi, împreună cu soţia decedată, are doi copii care au rămas orfani de mamă.

Suspectul abia ieşise din puşcărie

Soţii Cuiban sunt din Chişinău. La Căuşeni, erau în vizită la finii lor de cununie care se mutaseră în casă nouă. Nenorocul a fost acea plimbare nocturnă, care i-a luat viaţa mamei a doi copii. Individul care se face vinovat de omor a fost reţinut de organele de drept. Acesta are 26 de ani şi, în momentul crimei, era în stare de ebrietate. Anterior, fusese arestat pentru 30 de zile în baza articolului 184, alineatul 2, pentru jaf şi huliganism. În urmă cu o lună, suspectul ieşise din penitenciar.

Carolina Chirilescu