Rusia, din nou marea câştigătoare a Eurovisionului?

Dima Bilan are toate şansele să reprezinte pentru a treia oară Rusia la concursul internaţional Eurovision care, în acest an, se va desfăşura la Baku, Azerbaidjan.

Surpriză neplăcută pentru Rusia în ajun de Eurovision, bunicuţele, „Buranovskie Babushki”, care reprezintă în acest an Rusia, sunt acuzate de plagiat. Piesa ,,Party for everybody”, compusă de Victor Drobişev, seamănă, spun criticii, cu două hit-uri lansate în trecut – ,,Блеснет” (,,Калинов мост”) şi  ,,Tu es fortu” (Ingrid).

 

Dacă se va demonstra că piesa este un plagiat, va fi descalificată, iar locul bunicuţelor va fi ocupat de Dima Bilan, câştigătorul ediţiei 2008 a Eurovisionului. În finala naţională, Dima Bilan a cântat în duet cu Julia Volkova, fosta membră a celei mai controversate trupe din Rusia „Tatu”. Piesa „Back To Her Future” i-a clasat pe locul doi. Într-un interviu acordat unui post tv din Rusia, Dima Bilan a spus că dacă va merge şi în acest an la Eurovision, este sigur că va câştiga din nou marele premiu, deoarece este iubit şi susţinut de toată Europa şi statele din vecinătatea Rusiei.

 

Carolina CHIRILESCU

 

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)