Rugby la JURNAL TV: Moldova este gata pentru meciul cu Ucraina

Selecţionata Moldovei de rugby vrea să uite cât mai rapid parcursul slab din preliminariile pentru Campionatul Mondial. Echipa noastră are drept obiectiv clasarea pe locul doi la finalul campaniei de calificări. Pentru aceasta, rugbyştii moldoveni trebuie să bată sâmbătă reprezentativa Ucrainei. Meciul va fi transmis în direct de Jurnal TV.

Naţionala de rugby a Moldovei atacă locul doi în grupa 2A. Meciul cu reprezentativa Ucrainei din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2011 de sâmbătă este o bună ocazie de a acumula primele puncte necesare pentru obţinerea acestui obiectiv.
Pentru acest meci au fost convocaţi 27 de jucători. 16 dintre aceştia evoluează în campionate străine. Dumitru Arhip şi Eduard Toderică se vor alătura lotului la 22 aprilie. Jucătorii cred în victorie în partida cu Ucraina. Naţionala de rugby a intrat în cantonament şi se va pregăti la o bază de odihnă din Drăsliceni. De acolo, echipa noastră va pleca direct la meci.

Jurnal TV, partenerul media al Federaţiei Moldoveneşti de Rugby, va divuza în direct meciul Moldova-Ucraina. Partida face parte din cadrul Cupei Europene a Naţiunilor şi Campionatului Mondial 2011.

Partida se va disputa la 24 aprilie pe Stadionul Central Raional din Anenii Noi, ora 15.15.