Rooney vrea să câştige mai mult decât Cristiano Ronaldo!

Wayne Rooney este un jucător pe placul lui Mourinho şi al lui Florentino Perez, însă nu cu orice preţ. Manchester City, rivala celor de la United, ar fi dispusă să satisfacă pretenţiile înalte ale atacantului.

Marca scrie că Rooney vrea să devină cel mai bine plătit jucător din lume, iar ambiţia lui este să câştige mai mulţi bani decât Cristiano Ronaldo. Rooney vrea 14 milioane de euro pe an la Real Madrid, cu unul mai mult decât portughezul.

Rooney nu numai că cere sume exorbitante, dar nu este dispus să cedeze nici jumătate din drepturile sale de imagine. În aceste condiţii, transferul său la Real se complică.

Nu vrea să-şi prelungească contractul cu MU

Rooney a confirmat că vrea să plece de la Manchester United. Jucătorul englez a dat publicităţii o declaraţie în care a recunoscut că declaraţiile lui Ferguson şi viitorul problematic al clubului l-au împins să ia această decizie. „M-am întâlnit cu David Gill săptămâna trecută şi nu mi-a oferit garanţiile pe care le doream. De aceea i-am spus că nu voi semna o prelungire a contractului”.

Atacantul a recunoscut că este surprins de ceea ce a declarat Sir Alex Ferguson şi că doreşte să părăsească gruparea de pe Old Trafford pentru că îl îngrijorează direcţia în care o ia clubul. „Este adevărat că m-am întâlnit cu agentul meu şi cu reprezentanţii clubului pentru a discuta despre un nou contract. În aceste întâlniri am cerut garanţii în legătură cu viitoarele transferuri”, a declarat englezul.

„În ciuda problemelor din ultimul timp, îi voi rămâne dator pe viaţă lui Ferguson. Este un antrenor mare şi, în acelaşi timp, mentorul meu. M-a susţinut de când m-am transferat de la Everton, când aveam 18 ani. Pentru binele clubului, îmi doresc să nu plece niciodată pentru că este un geniu”, a mai adăugat Rooney.