Rooney înjură şi cu picioarele

Wayne Rooney a decis să-l asculte pe Fabio Capello şi să nu mai înjure, însă atacantul a găsit o metodă ingenioasă pentru a-şi exprima furia: şi-a scris pe ghete „fcuk u”.

Atacantul Angliei a fost fotografiat în Africa de Sud purtând o pereche de ghete cu un mesaj nu tocmai delicat. Pe gheata stângă a scris „fcuk u”, iar pe cea dreaptă „Floyd”. FCUK este o firmă de haine populară în Marea Britanie şi multă lume foloseşte numele companiei pentru a substitui celebrul „fuck” din limbajul colocvial.

„Oboseala mă face puţin nervos”

Gestul lui Rooney nu va trece neobservat de Fabio Capello, care, după episodul de săptămâna trecută, când atacantul a primit cartonaş galben într-un amical pentru că i-a zis arbitrului „Fuck you” , l-a avertizat că trebuie să-şi controleze nervii şi să nu mai înjure. Rooney a declarat că jucătorii care evoluează în Premier League sunt uşor dezavantajaţi la acest turneu final.
„În Anglia se joacă fotbal şi de Crăciun! Avem cel mai solicitant campionat din lume şi suntem mai obosiţi decât restul jucătorilor din Africa de Sud”, a spus atacantul lui Manchester United, care a recunoscut că este puţin nervos din cauza oboselii. „Nu am probleme de disciplină. De obicei sunt foarte calm, însă, când mă simt obosit, devin puţin nervos”.

Upson îl atacă pe Carragher

Nu numai Rooney este tensionat în lotul lui Fabio Capello. Matthew Upson, fundaşul pe care selecţionerul l-a folosit foarte mult în preliminarii, s-a plâns ieri că Carragher este preferat în locul accidentatului Ledley King. „În meciul cu SUA, cred că eram mai potrivit să-l înlocuiesc pe King, dar e treaba selecţionerului. Sunt mai în formă decât Carragher, nu înţeleg de ce nu am jucat”, a spus Upson.
Nu ştiam că şi-a scris numele companiei noastre pe ghete. Mă bucur că o vedetă ca Wayne Rooney ne face publicitate fără s-o plătim.

George Blake, reprezentant FCUK (French Connection UK)

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)