ROMÂNIA CURATĂ // Republica de la Ploieşti, luată cu asalt de DNA

Cum se regăsesc prieteni şi rude ale lui Victor Ponta în dosarele procurorilor

ponta-isi-musca-buza

SURSA: romania curata

 

Toţi liderii politici PSD ai judeţului Prahova, precum şi cumnatul premierului Victor Ponta, concentraţi cu toţii în Ploieşti, reşedinţa de judeţ, sunt în acest moment urmăriţi penal de procurorii anticorupţie. Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova [un fief al PSD], şef al organizaţiei judeţene a PSD, Mircea Cosma, împreună cu fiul său, deputatul PSD Vlad Cosma, sunt trimişi în judecată pentru luare de mită şi, conform procurorilor, pentru condiţionarea atribuirii unor contracte publice de plata unui comision de 10% care ar fi ajuns şi în vistieria PSD, scrie gandul.info.

Deputatul Sebastian Ghiţă, prieten al premierului Victor Ponta, şi Mircea Cosma sunt urmăriţi penal pentru sprijinirea cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Herţanu, arestat preventiv pentru fraudarea fondurilor europene şi evaziune fiscală. Primarul PSD al Ploieştiului, Iulian Bădescu, a fost şi el săltat de DNA, fiind acuzat de o şpagă de 300.000 de euro de la echipa de fotbal Petrolul Ploieşti.

Liderii PSD care conduc judeţul Prahova şi care, conform procurorilor, l-au sprijinit şi pe cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, în afaceri care au prejudiciat fondurile europene, sunt în acest moment urmăriţi penal sau chiar trimişi în judecată de procurorii DNA. Marţi, acest grup de lideri PSD prahoveni s-a completat cu prezenţa în cătuşe a primarului Ploieştiului, Iulian Bădescu, acuzat de DNA de o mită de 300.000 de euro primită de la Asociaţia „Lupii Galbeni 2012”, care reprezintă interesele jucătorilor de la echipa de fotbal Petrolul Ploieşti.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)