Robert Pattinson: O să mor la 30 de ani!

După ce, împreună cu actriţa Kristen Stewart, a câştigat, luna aceasta la gala MTV Movie Awards, premiul pentru cel mai bun sărut al anului, pe lângă cele de „cel mai bun actor” şi „cea mai bună actriţă”, protagonistul francizei „Amurg – Twilight”, Robert Pattinson, se simte cuprins de o teamă nejustificată, având în vedere vârsta sa (24 de ani): îi este frică de moarte.

Dacă Edward Cullun, vampirul pe care îl joacă în „Amurg” este nemuritor, în viaţa reală, R-Patz, după cum îl alintă presa americană, se teme că va muri înainte de a împlini 30 de ani, informează „The Sun”.
Lui Pattinson îi este teamă că faima obţinută într-un termen prea scurt şi succesul survenit în urma rolului său sunt un semn că lucrurile se petrec prea repede în viaţa sa şi că mai are maxim şapte ani de trăit.
Uşor mistic, Pattinson a declarat într-un show televizat: „Pur şi simplu, cred că dacă am parte de prea multe lucruri bune dintr-odată, înseamnă că nu mai am mult de trăit. E ca şi cum Dumnezeu ar spune că nu ar fi trebuit să cer atât de mult”.

Poate că moartea i-ar menţine legenda vie, gândiţi-vă numai la Kurt Cobain, James Dean şi Heath Ledger! Cum ar fi fost însă dacă ei ar fi ştiut şi ar fi declarat în interviurile de presă că mai au puţin de trăit, în loc să se preocupe de carierele lor care le dădeau sens vieţii?

Actorul a mai făcut în trecut declaraţii şocante, printre care aceea că urăşte vaginul. Mai mult, ar avea chiar alergie la părţile intime feminine, după ce a pozat alături de o femeie dezbracată, în numărul din martie al publicaţiei „Details”.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)