Riscă detenţie pe viaţă pentru că şi-a omorât concubina şi fiul vitreg

Şi-au pus întrebarea unde a dispărut vecina şi fiul ei. Locuitorii satului Varniţa, raionul Anenii Noi, au alertat poliţia că nu-şi mai văd de ceva timp vecina de peste gard. Veniţi la faţa locului, oamenii legii au descoperit în podul casei, în care locuiau trei persoane, cadavrul stăpânei.

Imediat a fost reţinut concubinul femeii. Culmea este că acesta este învinuit de procurori că l-a ucis cu sânge rece şi pe fiul său vitreg. Procurorii au stabilit scenariul crimei. Bărbatul s-a întors acasă în stare de ebrietate și a adormit pe un pat din curte. Dimineața, concubina acestuia a plecat la serviciu, iar el a intrat în camera în care dormea fiul său vitreg şi i-a aplicat câteva lovituri cu un cuțit de bucătărie în regiunea gâtului.

Pentru a ascunde urmele, bărbatul a ambalat cadavrul într-un sac din polietilenă și l-a aruncat la o gunoiște din marginea satului. Întoarsă acasă de la serviciu, nici concubina nu a scăpat vie. Bărbatul a strangulat-o și a ascuns cadavrul în podul casei. Vecinii spun că fiul victimei şi-a scos nu o singură dată mama de sub pumnii concubinului care îi făcea crize de gelozie. Bărbatul a fost anterior judecat pentru furt, tâlhărie şi răpirea mijlocului de transport, iar pentru dublu omor riscă acum detenţie pe viaţă.

I.Z.