Riscă detenţie pe viaţă pentru că şi-a omorât concubina şi fiul vitreg

Şi-au pus întrebarea unde a dispărut vecina şi fiul ei. Locuitorii satului Varniţa, raionul Anenii Noi, au alertat poliţia că nu-şi mai văd de ceva timp vecina de peste gard. Veniţi la faţa locului, oamenii legii au descoperit în podul casei, în care locuiau trei persoane, cadavrul stăpânei.

Imediat a fost reţinut concubinul femeii. Culmea este că acesta este învinuit de procurori că l-a ucis cu sânge rece şi pe fiul său vitreg. Procurorii au stabilit scenariul crimei. Bărbatul s-a întors acasă în stare de ebrietate și a adormit pe un pat din curte. Dimineața, concubina acestuia a plecat la serviciu, iar el a intrat în camera în care dormea fiul său vitreg şi i-a aplicat câteva lovituri cu un cuțit de bucătărie în regiunea gâtului.

Pentru a ascunde urmele, bărbatul a ambalat cadavrul într-un sac din polietilenă și l-a aruncat la o gunoiște din marginea satului. Întoarsă acasă de la serviciu, nici concubina nu a scăpat vie. Bărbatul a strangulat-o și a ascuns cadavrul în podul casei. Vecinii spun că fiul victimei şi-a scos nu o singură dată mama de sub pumnii concubinului care îi făcea crize de gelozie. Bărbatul a fost anterior judecat pentru furt, tâlhărie şi răpirea mijlocului de transport, iar pentru dublu omor riscă acum detenţie pe viaţă.

I.Z.

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)