Rihanna se iubeşte cu o femeie

Interpreta Rihanna se pare că se iubeşte cu o femeie. Aceasta e cântăreaţa rap Nicki Minaj cu care Rihanna a filmat recent videoclipul melodiei „Fly”. Ştirea a apărut pe prima pagină a ziarelor din SUA după ce interpreta şi-a declarat recent, pe reţeaua de socializare Twitter, iubirea faţă de rapperiţa Nicki Minaj.

Cele două artiste s-au mutat împreună, după cum a anunţat chiar Rihanna pe profilul ei de pe Twitter, unde a precizat că nu îşi poate lua mâinile de pe noua ei parteneră de viaţă. „Eu şi Nicki, în noul nostru pătuţ. Nu-mi pot lua mâinile de pe ea”, a scris Rihanna pe Twitter.

Au filmat un videoclip

Se pare că idila dintre cele două cântăreţe s-a înfiripat în timpul filmărilor la videoclipul melodiei „Fly” pe care au înregistrat-o împreună. Mai mult, potrivit presei americane, Rihanna şi Nicki au fost văzute în timp ce se sărutau şi se mângâiau. Rihanna a avut o relaţie îndelungată cu Chris Brown de care s-a despărţit în urma unui scandal monstru, când cântăreţul a desfigurat-o în bătaie. După aceasta, diva s-a iubit cu baschetbalistul Matt Kemp pe care l-a prins recent că o înşela.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău