Rihanna, în sutien, dar fără chiloţi în faţa şemineului!

Rihanna este o înnebunită să-şi facă fotografii, iar de asta „profită” admiratorii ei, care o pot vedea în ipostaze care de care mai incitante.

În ultimul timp, imaginile cu Rihanna, mai mult dezbrăcată decât cu haine pe ea, au făcut deliciul bărbaţilor, a căror imaginație a fost înfierbântată de ipostazele provocatoare ale cântăreţei.

Cele mai recente fotografii cu artista din Barbados o înfăţişează pe aceasta în sutien, dar fără lenjerie intimă, relaxându-se în faţa unui şemineu cu un pahar de vin. Potrivit libertatea.ro, Rihanna a adoptat poziţii desprinse parcă din filmele pentru adulţi, singurele sale accesorii fiind doar o căciulă din blană şi un sutien din dantelă. Oare îl aştepta pe Chris Brown?

Rihanna şi Chris Brown s-au împăcat, după o perioadă tumultuoasă, susţine publicaţia britanică „The Sun”, care publică o fotografie în care cântăreaţa, îmbrăcată sumar, îl sărută pe frunte pe fostul său iubit, acuzat în trecut că a bătut-o.

Brown a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii după ce a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe fosta lui iubită Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.

Chris Brown este autorul pieselor de succes „Kiss Kiss” şi „Run It”. Cel mai recent album al său se intitulează „Fortune”, lansat în iunie 2012.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)