Rihanna, în sutien, dar fără chiloţi în faţa şemineului!

Rihanna este o înnebunită să-şi facă fotografii, iar de asta „profită” admiratorii ei, care o pot vedea în ipostaze care de care mai incitante.

În ultimul timp, imaginile cu Rihanna, mai mult dezbrăcată decât cu haine pe ea, au făcut deliciul bărbaţilor, a căror imaginație a fost înfierbântată de ipostazele provocatoare ale cântăreţei.

Cele mai recente fotografii cu artista din Barbados o înfăţişează pe aceasta în sutien, dar fără lenjerie intimă, relaxându-se în faţa unui şemineu cu un pahar de vin. Potrivit libertatea.ro, Rihanna a adoptat poziţii desprinse parcă din filmele pentru adulţi, singurele sale accesorii fiind doar o căciulă din blană şi un sutien din dantelă. Oare îl aştepta pe Chris Brown?

Rihanna şi Chris Brown s-au împăcat, după o perioadă tumultuoasă, susţine publicaţia britanică „The Sun”, care publică o fotografie în care cântăreaţa, îmbrăcată sumar, îl sărută pe frunte pe fostul său iubit, acuzat în trecut că a bătut-o.

Brown a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii după ce a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe fosta lui iubită Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.

Chris Brown este autorul pieselor de succes „Kiss Kiss” şi „Run It”. Cel mai recent album al său se intitulează „Fortune”, lansat în iunie 2012.