Ricky Martin a recunoscut că este homosexual

Celebrul cântăreţ latino Ricky Martin a declarat că este homosexual într-un articol publicat pe site-ul său oficial. Artistul afirmă că recunoaşterea acestui lucru este rezultatul „unui proces foarte intens” de gândire.

„Sunt mândru să spun că sunt un homosexual norocos”, a scris cântăreţul în vârstă de 38 de ani pe site-ul său, rickymartin.com.
Decizia de a-şi face publică orientarea sexuală este, potrivit acestuia, un moment foarte important din viaţa sa. Acest secret a devenit „o povară” cu trecerea timpului. „Anii de tăcere mi-au amintit că toleranţa trebuie să vină din interior”, a adăugat Ricky Martin.
Solistul a trimis, luni, fanilor şi un mesaj pe Twitter, mai precis un citat din Martin Luther King Jr.: „Vieţile noastre încep să se sfârşească atunci când nu vorbim despre ceea ce contează”. Reacţiile admiratorilor variau de la decepţie la indiferenţă faţă de orientarea lui sexuală. Unii l-au asigurat că îl iubesc în continuare, spunându-i că sunt mândri de el. Alţii însă s-au declarat stupefiaţi. Unii şi-au exprimat neîncrederea vizavi de veridicitatea acestei informaţii, alţii se întrebau pur şi simplu:

„De ce?”.

„Ce se va întâmpla de acum încolo? Nu contează. Nu pot să mă concentrez decât la ceea ce se întâmplă acum. Pentru mine, cuvântul „fericire” are un nou înţeles. E un proces intens. Fiecare cuvânt pe care îl scriu este născut din dragoste, toleranţă, detaşare şi mulţumire. Este un pas către propria mea linişte şi o parte esenţială a evoluţiei mele”, mai scrie Ricky Martin.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)