R:evoluţia JURNALULUI

”Jurnal de Chişinău” are cel mai mare număr de abonaţi dintre publicaţiile de limbă română din R.Moldova pentru anul 2010
Săptămâna aceasta, a fost făcut bilanţul campaniei de abonare pentru anul 2010 la publicaţiile din R.Moldova. Avem satisfacţia să constatăm că publicaţia noastră, într-o luptă acerbă cu concurenţi redutabili, a reuşit să înregistreze cel mai mare număr de abonaţi dintre publicaţiile de limbă română, ba chiar să-şi majoreze tirajul. Într-o perioadă de criză a presei scrise, când numeroase ziare şi reviste îşi sistează apariţia, aceste rezultate constituie o adevărată performanţă.
Anul trecut am declanşat ”R:evoluţia JURNALULUI” la care i-am invitat pe cititori să elaborăm împreună noua concepţie editorială a ziarului. Reacţiile numeroase şi judicioase ale cititorilor ne-au ajutat să elaborăm o strategie eficientă pentru acoperirea tuturor centrelor de interes ale cititorilor noştri.
Suntem convinşi de faptul că cititorul întotdeauna va fi dispus să plătească pentru un ziar care îi prezintă ştiri exclusive, imparţiale şi echidistante, analize pertinente şi istorii cu vedete, precum şi poveşti deosebite din viaţa oamenilor simpli. O formulă pe care o vom respecta şi în continuare.
Prezenţa ”Jurnalului de Chişinău” în topul ziarelor din Basarabia constituie pentru echipa redacţională o nouă provocare pe care o acceptăm fără a ezita. Noblesse oblige!
Aureliu Cornescu,
director al publicaţiei ”Jurnal de Chişinău”
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)