Revista „Spy” îl implică pe Dan Bălan într-o poveste şocantă

Revistă de paparazzi „Spy” din România insinuează, în cel mai recent număr apărut pe piaţă, că Dan Bălan ar fi consumator de ”marfă”. Paparazzi respectivei publicaţii au realizat câteva instantanee cu artistul nostru în stradă, în timp ce discuta cu un alt tânăr. Iată ce scrie „Spy”: „Obişnuit cu traiul din Statele Unite, cântăreţul şi-a inoculat în stilul de viaţă anumite capricii pe care nu şi le poate satisface dând o raită prin magazine, pentru simplul motiv că obiectul dorinţelor sale nu se comercializează cu TVA”.
După ce în presă au apărut imagini în care se presupune că renumitul cântăreţ Dan Bălan făcea tranzacţii dubioase, acesta a negat că ar consuma substanţe interzise.
„Nu am folosit niciodată droguri. Sunt adeptul unui stil de viaţă sănătos. Îmi pare bine că m-aţi contactat. E amuzant, sunt poze cu mine şi cu două persoane din echipa mea de producţie care nu dovedesc absolut nimic. Cred că este mai mult ca evident că e o prostie inventată de ei”, a declarat cântăreţul pentru „apropo magazin”.
Tanti Ludmila: „Nişte prostii!”
Contactată de „apropo magazin”, Tanti Ludmila, mama interpretului, ne-a declarat în exclusivitate că jurnaliştii care au scris materialul despre Dan Bălan caută senzaţii pentru a vinde ziarul. „Dan stă cu spatele în imaginea dată. Nu se vede niciun ban, nicio marfă, aşa cum scrie această presă de doi bani. El a întrebat pur şi simplu unde se află o stradă. Mă doare să aud asemenea vorbe la adresa fiului meu. Sunt nişte prostii scrise la adresa lui Dănuţ. Nimic nu e real din ceea ce scriu ei. Nu poate fi adevărat aşa ceva. Au murdărit numele lui Dan într-un mod în care nu pot fi atacaţi în judecată. Din câte văd, ei nu au folosit cuvântul drog. Nici detalii concrete nu sunt scrise. Au aruncat cu noroi, aşa degeaba, că nu au ce face. Încă nu am vorbit cu Dan. Aflu de la voi. Este o prostie de doi bani. Nu cred că revista dată va folosi cuvântul drog ori ceva de genul acesta, deoarece este o chestie de judecată. Sunt sigură că Dan va lua nişte măsuri foarte severe în privinţa lor. E ceva strigător la cer”, ne-a declarat înfuriată mama lui Dan Bălan.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)