Returul Ligii Campionilor

Henry: „Să-l ignorăm pe Mourinho!”

Atacantul francez ştie cum poate fi blocat Interul în returul de miercuri de pe Camp Nou, care porneşte de la 3-1 pentru Inter în bătălia decisivă pentru calificarea în finala Champions League. „Mourinho provoacă? Îl cunosc de atâţia ani din perioada duelurilor dintre Chelsea şi Arsenal. Am învăţat că nu trebuie să faci un caz şi să ne concentrăm doar la fotbal”, a explicat Thierry Henry.

„Inter este o echipă stâncoasă? Ştiam acest lucru şi lucrurile nu s-au schimbat semnificativ faţă de meciurile din toamnă din faza grupelor. Pe Camp Nou am reuşit să ne impunem destul de clar”, şi-a exprimat francezul optimismul în presa spaniolă.
Sneijder ratează returul cu Barcelona!

Wesley Sneijder a suferit o întindere musculară în meciul Interului cu Atalanta (3-1), de sâmbătă seară, şi ratează returul cu Barcelona din semifinalele Ligii. Examenele medicale, făcute de olandez, au relevat că accidentarea e mai serioasă decât se aşteptau milanezii. Înlocuit de Mourinho la pauză, Sneijder nu credea oricum că va putea evolua pe Camp Nou: „E prea scurt timpul pentru a mă putea reface sută la sută. Mă îndoiesc că voi fi pe teren”.

Sneijder e unul dintre cei mai buni jucători ai nerazzurrilor în acest sezon; a jucat foarte bine inclusiv în manşa tur a „şocului” cu Barcelona.