Reprezentantul Rusiei la Consiliul Europei: „Urmează Moldova, apoi toată Ucraina, Polonia şi Alaska”

670237Reprezentantul Federației Ruse la Consiliul Europei, Roman Kokorev, a declarat în cadrul unei convorbiri pe rețeaua de socializare Facebook, că Rusia nu se va limita doar la Crimeea şi că în scurt timp va ,,recupera” nu doar teritoriile care au fost parte a URSS, dar şi acele teritorii care au fost parte a Imperiului Ţarist.

Potrivit oficialului, în componența Rusiei vor reveni teritoriile din Moldova, Ucraina, fostele Republici a Uniunii Sovietice, precum și teritoriile din Alaska, Finlanda și Polonia. Oficialul a scris clar că următoarea ţintă este Republica Moldova. „Următorul pas este întreaga Moldovă şi Ucraina. După, vor urma toate fostele teritorii ale URSS”

Aceste afirmații au fost surprinse într-o discuție de pe Facebook, între Roman Kokorev și Polina Godorog, o femeie care s-a prezentat drept ucraineană.

„Se va restabili puterea spirituală şi militară Rusiei şi vom întoarce Alaska, Baltica, Polonia, Finlanda, acestea toate sunt teritorii ruseşti, parte a Rusiei!”, a adăugat Kokorev.

„De ce aşa slab? Rusia e o ţară măreaţă! Luaţi şi Asia, Africa, se poate şi Australia, de ce să ne limităm”, îl ia peste picior Polina Godorog.

În continuare Kokorev o îndeamnă pe interlocutoare să chibzuiască asupra „păcatelor femeieşti în postul mare, dar să nu facă pamflete despre Rusia”.

857029606733

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)